Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Sähköt tuli ja seinät nousee

Niiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon tapahtunut, että kaikkea en jaksa postailla, mutta tärkeimmät kuitenkin :) ! Elikkäs sähköt toimii, Fortum teki vihdoin ja viimein sähköliittymän... just joo eikä siitä sen enempää, mutta jos joku muistaa vielä viime talven tapaninmyrskykorjaukset, niin ei liittymän kytkennässäkään ollut sen vertaa kiire, päivälleen siinä, kun olisi voinut vetää sopimusten puitteissa ukaasit eteenpäin tuli porukka hommiin, vaikka oli soiteltu moneen kertaan asian tiimoilla kahden kuukauden ajan! Tää on niin Fortumia, hommat tehdään vasta sitten kun on ihan pakko, mutta onneksi liittymä on nyt kytketty kuten kuvasta näkyy! :)




...sitten toinen tärkeä juttu: seinät nousee!!! Jee!!!!! Hommat etenee ja alakerta on kohta jo ulkoseinien pystytyksen osalta valmis, ensi viikolla tulee yläkerran välipohjalaatat ja rappuset - ihanaa :) !!! Alla oleva kuva on "hieman vanha" vaikkakin vain reilun viikon takaa. Uutta päivitystä ja tuoreempaa kuvaa tulee kunhan valokuvaaja kerkee paikalle... ;D hehheh! Huomenna raksalle siivoilemaan ja canon mukaan!


torstai 21. kesäkuuta 2012

Mittumaari!

Hommat etenee ja seinät alkaneet nousta :), myös raksatapaturman suhteen näyttää, että selvittiin säikähdyksellä :). Raksapostailuja myöhemmin, mutta nyt...

Juhannusruusun tuoksua, mansikan makua ja keskikesän aurinkoa :) ! Hyvää Juhannusta!!!

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Uuups ja auts!!! :/

Pientä tapaturmaa raksalla, miehen nilkka nyrjähti tänään styrokseja peräkärrystä kantaessa... Kylmät, kohot ja kopressit, mutta violetin kukertava turvotus siitä huolimatta ja lääkärikeikkaa illan ratoksi kera kepit ja lasta. Näillä mennään, radiologi tsekkaa kuvat vielä huomenna varmistukseksi, mutta ainakaan mitään suurempaa murtumaa nilkassa ei ollut nähtävissä. Peukut pystyyn ja pikaisia paranemisia!!!!! Ja onneksi on raksa- ja tapaturmavakuutukset!!!!!! Kuvailin nilkkaa vakuutusyhtiötä varten ja samalla postaus myös tänne. Pidelkäähän peukkuja! Rapatessa roiskuu ja näillä mennään sano raksajaa kera keppien ja nilkkalastan!!!

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Burn baby burn - Raksa inferno!

Hommat etenee ja bloggailut laahustaa jäljessä aikataulusyistä (lue: viitsimis-ehtimis). Aikataulut menee perheen ehdoilla ja kuvat, nooh perheen ja oman aktiivisuuden ehdoilla. *Räps, räps* ja kamera otsalla oikea silmä zoomailun ja tarkennusten kauneusrypyistä "kärsien" etiäpäin... 8)

BURN BABY BURN, RAKSAAAAAAAAAAAAAAAAA INFERNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! ;)





Kyllä!!! Viikonloppununa grillikaasupullolla oli todellakin myös muuta käyttöä, kun ukki ja raksu uurastivat! Bitumit iskettiin paikalleen ja ainakin tietää, että on laitettu niin hyvin kuin vain voi ja on tehty niin hyvin kuin omaa vain voi <3 !



Bitumit ja patolevyt paikallaan ja...




hienosti etenee muutenkin! :) Haaveilla voi eilisen Jämerä taloesittelyn talon valmiudesta, mutta iloinen olen myös oman raksan työvaiheiden edistymisestä! Sisulla, asenteella ja hyvällä mielellä eteenpäin! Positiivisuus ei ole sieltä jostain mitä jotkut väittää vaan postiivisuus on asenne :) ! Hienolta näyttää omat tennarinkärjet alas perustusten syvyyksiin kuvattua ;D! Tänään tosin jo nuo syvyydet on täytetty jo anturalaatoilla, joten kuvaukset on taas niiiiin jäljessä, mutta iloinen mieli siitä - hyvä kun etenee!!!!!!!!!!!!



:) !!!

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Raparperin alla ja perustuksia

Perustusurakka etenee hienosti! "Kivijalka" kohoaa ja aikataulut pitää, kiitos Jämerän ja Jämerän perustusurakkaan palkkaaman Matti Riekin porukan. Hommat etenee myös omalta osalta ja viikonlopun ohjelmassa on slammausta, ei minun, mutta mieheni ja ukin toimesta :) ! Slammaus ei kuulu Jämerän perustusurakkaan, kuten ei myöskään bitumien laitto ja patolevyjen asennus eli itse tehdään nämä.




Harkkojen noustessa kerros kerrokselta perustusurakan etenemistä on aivan ihana seurata!!!



Jep juu ja pihahommia ei kiirehditä millään muotoa, mutta ihanainen työkaverini toi töihin raparperin juurakoita ja nappasin omat mukaan. Rapsuliinit oli aivan pakko laittaa tontin peräkulmaan odottamaan omaa sammakkoa lehden alle :D ! Jos juurakot selviävät, niin ensi keväänä tehdään raparperipiiras oman pihan raparpereista :) !

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Mansikoita ja onnenapila

Vihdoinkin alkoi kesä, vaikkakaan ei vielä loma, mutta kyllä se lomakin sieltä tulee :) !!! Viikonloppuna juhlittiin koululla eskarin päättäjäisiä, miehen inspiksestä ja aktiivisuudesta saimme nauttia kotona mansikkakakkua, nam! Mansikoiden asettelussa olin hieman mukana, mutta muuten en kredittiä kakusta voi ottaa. Ihana idis ja herkkuhetki! Juteltiinkin, että vois ottaa mansikkakakun perinteeksi koulujen päättäjäispäivänä, lapsilta ajatus sai heti varauksettoman kannatuksen :).





Raksan osalta ei jaksa kirjoitella juurikaan mitään, ei ainakaan harkoista... Asian setviminen, selvittely ja varmistelu hoituuko homma nyt sovitusti vaiko ei on ollut hieman rasittavaa, mutta tuottanut myös tulosta. Tumput suorina ei auta jäädä seisomaan ja omalta osalta on asia hoidettu nyt niin hyvin kuin on pystytty omia etujamme valvoen. Lupauksia on saatu homman etenemisen suhteen ja aikataulussa on tarkoitus pysyä. Kaikki siis tilanteeseen nähden tällä hetkellä ok! Hyvää tuuria raksassa tarvitaan kuitenkin aina hyvien tekijöiden lisäksi, joten onnenkantamoisia raksajatkoon tuokoon murun tonttipellolta löytämä neliapila :)! Ja onhan niitä onnenkantamoisiakin nyt ollut, tontin reunaan tarvittiin vielä nosturimuutosten vuoksi lisää täyttöjä kaupungin puoleisen ojan päälle ja saimme meillä maatöitä urakoineen Nivirakin pikahälyytyksellä apuun. Hienoa! Homma hoitu tänään huippu-kaivurikuskimme toimesta nopeasti ja hienosti hoitukin. Varsinaiset maatyöt siis jo valmiit, mutta pikkukaivuri on tontilla odottamassa perustusurakan valmistumista ja ensi viikolla tehtäviä loppuja täyttöjä. Etenee, etenee... ;)
Aurinkoista kesäkuun ensimmäistä viikkoa kaikille!