Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tassunjälkiä tontilla



Lumi tuli ja melkein meni, pikkuisen onneksi jäi, että saadaan nauttia talvesta! Sunnuntain päivälenksu käytiin heittämässä koko poppoon voimin tontin viereisellä pellolla. Ihanan idyllistä maisemaa, mutta kyllä sinne muutama muukin talo nousee VillaKoiran lisäksi, sillä vanha harvaan rakennettu alue on saanut uuden pientaloalue kaavan. Kuvista ei kieltämättä uskoisi, että eteläisessä "suht tiiviisti rakennetussa" Espoossa ollaan.




Ennen tontille lähtöä tsekattiin yhdessä talotarjousten excel vertailuja kaikenkirjavista tarjouksista, jotka mies oli urakoinut samaan taulukkoon suht vertailukelpoisiksi. Kärkikahinoihin päässeiden kesken alkaakin nyt tiukka kilpailutuskierros ja toivotaan, että kuun lopulla ollaan viisampia tässä.
Tontti nökötti kiltisti paikallaan hentoisen lumivaipan alla, paljaat haavat ihan viluisen näköisinä kuin odottaen, että ne kaadettaisiin jo pois VillaKoiran alta:). Lenksulla ei kuitenkaan vilu tullut, vaan punaiset posket ja hyvä mieli :)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti