Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Seinät pian pystyssä!!! :)

Seinät ovat nousseet kovaa kyytiä! Bloggailin viimeiksi to iltana ennen lomareissuun lähtöä ja kyllä on taas tapahtunut kolmen työpäivän pe, ma, ti -aikana paljon! Palattuamme ja tänään raksalla käydessä voi vain ihastella, sillä seinäthän ovat pian valmiit pystytyksen osalta!



Myös rappuset oli raudoitettu ja muurattu paikoilleen alkuviikosta.




Zoomailuja samasta kohtaa kuin viime torstai-iltana, yläkerran ikkunat jo valmiit...




...ja julkisivu itään-pohjoiseen päin.




Pystytysporukka huhkii hommia tehden pitkää päivää, tavoitteena päästä asentamaan kattotuoleja loppuviikosta! Aivan mahtavaa, tässähän saa pian harjakaisia järjestellä :) ! Tiedän, että toistan itseäni, mutta hyvä kun saatiin Jämerältä osaava ja reipas porukka hommiin!!! Suosituksia ropisee SP-kivi!

1 kommentti:

  1. Hienosti etenee teilläkin! Teillähän mukavasti, kun heti saitte portaatkin paikalleen. :)
    Oli se käsittämättömän upeaa seurata talon nousemista ja seuraavaksi tilojen syntyä väliseinien noustessa! Vaikka hienoa se on joka ikinen pienempikin edistyminen. Välissä jo meinasi iskea epätoivo, mutta kun vähän pitemmällä aikavälillä katsoo, niin onkin tapahtunut taas niin paljon.

    VastaaPoista