Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

If there is a will, there's a way!

Tomerasti kaivelin loppuja lootia ja Canonin johto löytyi eilen! Ja kappas vain ensimmäinen kuvapostaus on tämän päivän tallireissulta löydetty heppa! Oiiiiiii! Mahtavan aurinkoinen heppailu aamu ja ulkoiluiltapäivä perheen kanssa! Kotimatkalla tallilta pistäydyin Lugnet Life & Living -putiikissa Kirkkonummella ja löysin täydellisen hepan täydelliseen paikkaan. Juurikin eilen illalla roudailin tiikkikulhoja simpukoineen, lasikulhovirityksiä jne. kyseiseen kohtaan ja tuskailin, että mistä mä löydän siihen sopivan jutun?! Jes, nyt löytyi :) !


Blogin suhteen vaihtelevat fiilikset jatkuu, sanoisinko, että jatkoajalla mennään tällä hetkellä. Ihan kiva blogata, mutta raksateemaa en jaksaisi vähempää tai enempää pyörittää, nyt kun pahimmasta on päästy ohi :) ja toisaalta sisustuslifestyleblogeja on netti täynnä, eikä ainakaan tällä aktiivisuudella hommasta tule mitään. Mut, mut, mut, toisaalta... :) so here we go! Aurinkoa ja iloa! :)

3 kommenttia:

  1. Oi,ihana heppa! Ja näyttää juuri sopivan tuohon kohtaan! Varo vaan, saatan kopioida idean tulevaan kämppään ;) hevospatsaita kun itel on 6, tauluja 2 ja lisää varmaan tulos...pitäähän harrastuksen näkyä!

    Ps. Aivan iiihana allas, taso ja peiliyhdistelmä! Nälkäisenä jään odottelemaan lisää kuvia :)

    VastaaPoista