Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Uuups ja auts!!! :/

Pientä tapaturmaa raksalla, miehen nilkka nyrjähti tänään styrokseja peräkärrystä kantaessa... Kylmät, kohot ja kopressit, mutta violetin kukertava turvotus siitä huolimatta ja lääkärikeikkaa illan ratoksi kera kepit ja lasta. Näillä mennään, radiologi tsekkaa kuvat vielä huomenna varmistukseksi, mutta ainakaan mitään suurempaa murtumaa nilkassa ei ollut nähtävissä. Peukut pystyyn ja pikaisia paranemisia!!!!! Ja onneksi on raksa- ja tapaturmavakuutukset!!!!!! Kuvailin nilkkaa vakuutusyhtiötä varten ja samalla postaus myös tänne. Pidelkäähän peukkuja! Rapatessa roiskuu ja näillä mennään sano raksajaa kera keppien ja nilkkalastan!!!

2 kommenttia:

  1. Auts! Paramenisia sinne! Ite oon siunaillu, ettei onneksi ole vielä haavoja pahempaa sattunut. "Koputtaa puuta"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Murtumaa ei onneksi ollut, pehmytkudosvammaa vain ja kivun rajoissa saa varata jalalle. Kainalosauvat jo heivattu sivuun, mut nilkkalasta vielä tarpeen. Onneksi ei käynyt pahemmin! Kaikkea tosiaan voi raksatessa sattua, meidän asennusporukan yksi jäsen on saikulla, kun oli ampunut naulapyssyllä vahingossa käden läpi :/, auuuu!

      Poista