Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Sähköt tuli ja seinät nousee

Niiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon tapahtunut, että kaikkea en jaksa postailla, mutta tärkeimmät kuitenkin :) ! Elikkäs sähköt toimii, Fortum teki vihdoin ja viimein sähköliittymän... just joo eikä siitä sen enempää, mutta jos joku muistaa vielä viime talven tapaninmyrskykorjaukset, niin ei liittymän kytkennässäkään ollut sen vertaa kiire, päivälleen siinä, kun olisi voinut vetää sopimusten puitteissa ukaasit eteenpäin tuli porukka hommiin, vaikka oli soiteltu moneen kertaan asian tiimoilla kahden kuukauden ajan! Tää on niin Fortumia, hommat tehdään vasta sitten kun on ihan pakko, mutta onneksi liittymä on nyt kytketty kuten kuvasta näkyy! :)




...sitten toinen tärkeä juttu: seinät nousee!!! Jee!!!!! Hommat etenee ja alakerta on kohta jo ulkoseinien pystytyksen osalta valmis, ensi viikolla tulee yläkerran välipohjalaatat ja rappuset - ihanaa :) !!! Alla oleva kuva on "hieman vanha" vaikkakin vain reilun viikon takaa. Uutta päivitystä ja tuoreempaa kuvaa tulee kunhan valokuvaaja kerkee paikalle... ;D hehheh! Huomenna raksalle siivoilemaan ja canon mukaan!


2 kommenttia:

  1. Hienoa, että teillä on sähköt:) Talon nouseminen on varmasti mahtavaa. Itse odotan innolla ensiviikonloppua. Tiistaina pitäisi valaa lattia ja sitten ke runkoa ruvetaan lyömään pystyyn. Vaikka ei kolmessa päivässä pitkälle päästä, rupeaa se näyttämään kuitenkin enemmän talolta. Jään odottelemaan kuviasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihana on, kun etenee ja seinät nousee! Teilläkin edistyy nyt kovaa vauhtia. Siirrän kuvat illalla koneelle ja laitan sit tännekin :).

      Poista