Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

tiistai 19. helmikuuta 2013

Long time no see!

Pitkästä aikaa ;)  ja kiitos hyvää kuuluu! Nettipimennot oli ja meni, mutta pimennon aikana vierotuin bloggailusta tehokkaasti ja edelleen funtsin mitä tälle blogille oikein teen. Raksasta on tullut nyt koti <3 ! Muutimme 22.12.2012 ja loppuvuoden tahti oli vähintään yhtä kova kuin Usain Boltilla 100 sprintissä ja maitohapotkin muuton jälkeen sen mukaiset, vaikka niistä(kin) on hymy korvissa nautittu! Kova tahti kannatti ja aika makoisalta maistuu väliaikaisen kämppäilyn ja raksalaiffin jälkeinen olo! Urakkaa jälkikäteen tarkastellen voi todeta, että mukana on ollut aimo annos hyvää tuuria, nappiin osuneita aikataulutuksia, hyviä yhteistyökumppaneita ja niin raksaan liittyviä pulmia tietenkin. Ilman ongelmia ei raksasta selviä, mutta onneksi asiat on saatu hoidettua enemmän tai vähemmän hammasta purren ja raksapiiskaakin tarvittaessa heilutellen ;). Vuoden takaisia kuvia katsellessa löysin tämän Jämerä Studiolta nappaamani kuvan. Siitä on nyt tasan vuosi kun tehtiin soppari Jämerän kanssa! Nyt naapuritonteilla kaadetaan puita ja aloitellaan maatöitä. Vaikka vuosi sitten talosopparin äärellä tuntui, että huhhuijaa mihin sitä taas on ryhtymässä, niin nyt voi todeta, että kannatti ja toisten urakoiden aloitusta katsoessa huomaa ajattelevansa, että pianhan ne talot siinäkin on :).




Olen onnistunut jemmaamaan Canonin piuhat muutossa todella hyvään talteen, joten en pysty siirtämään kuvia kamerasta. Jos johto ei jostain pian ilmesty, niin pitää hankkia uusi, sillä kuvattavaa on ja kuvia pitäisi siirrellä. Toimitusten osalta suuret linjat ovat pulkassa ja muutamat reklamoinnitkin jo voiton puolella ;). Viimeisimpänä uutena kilpailutuksena oli lamellit isoihin ikkunoihin oh-keittiö osalta sekä kaihtimet muualle taloon, ja väri oli arvaatkos, no harmaa ;). Tilausvahvistus Artic kaihtimen kanssa tehtiin eilen ja parin viikon päästä on asennukset. Saunan osalta paneloinnit ja lauteet on myös saatu valmiiksi, lasiseinää ja ovea vielä odotellaan ja sitten päästään nauttimaan saunan löylyistä! Ja kevätauringon säteiden myötä alkaa myös pihasuunnitelmat kutkuttamaan. Pelkkä raksajorina tuntuu blogatessa nyt niin tylsältä ja otsikoon laitettu "raksaa ja elämää" alkaa kellahtaa "elämään!!!!". Hommat toki jatkuu ja "raksa", mutta onneksi jo eri muodossa ja puitteissa. Ystävänpäivät oli ja meni, mutta toivottelen silti kevätterkut kaikille, jotka täällä ovat blogia lukeneet. Oma ystisviikko oli erityisen ihana, viime viikolla löytyi kiva uusi heppakaveri, ei oma, mutta vuokraihanuus ja erityisen speciali Valentine´s love oli meidän koiraprinsessalla, joka tapasi viime viikolla sulhastaan... <3



Ps. Kuvan heppa liittyy uuteen heppakaveriini, ja ihan omat tarinat siitäkin ja kiva sattuma, vaikkakaan en kuvatessa vielä tiennyt... Jorinaa, höpinää ja löpinää, joten heihei vaan mopo, sillä tämä on kohta niiiiiiiiiiiiiiiin kaukana raksablogista! Katellaan mihin päädyn, mutta ei blogihautajaisia kuitenkaan ihan vielä, en raaski... :)

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva kuulla teidän kuulumisia! Älä vaan laita pillejä pussiin vaan etsi se kameran johto, ja laita kuvia Villa Koirasta! Innokkaina täällä jo odotellaan.. :)

    VastaaPoista