Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

lauantai 22. joulukuuta 2012

We wish you a merry christmas!

Pakkauspuuhia ja la aamusta muuttokuormaa uuteen kotiin! Toivotan kaikille VillaKoiran lukijoille oikein hyvää ja tunnelmallista joulua sekä onnea vuoteen 2013! Muuton myötä sukellamme nettipimentoon, joka jatkunee ainakin tammikuun puoliväliin Elisan kuuden viikon toimitusaikataulujen puitteissa. VillaKoiran aktiivinen raksavaihe alkaa olla takana, samoin raksapäiväkirjan merkinnät! Ensi vuonna uudet kujeet ja touhut VillaKoiran parissa, sillä hommaa todellakin riittää ennen kun talo on "valmis"! :)






Lämpöisin jouluterveisin VillaKoiran väki! :)

9 kommenttia:

  1. Onnea Uuteen kotiin, ihan mahtavaa, että muutatte jo! Tosi nopeasti olette kyllä talon saaneet tehtyä. Toivottavasti me naapuritkin juhlimme ensi joulua samoissa maisemissa:)...johan siellä onkin jo puut kaadettu meidän tulevalta kotikadulta.. t. Tea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Toivottavasti hommat tosiaan etenevät ja tiet saadaan tehtyä teille asti, että pääsette rakentamaan. Meillä muutto onnellisesti takana, vaikkakin hommaa riittää vielä ;), mutta on se vaan niin ihanaa, kun ollaan jo uudessa kodissa! Elisan nettipimento on jatkunut "luvatut" n.6viikkoa, seitsemäs viikko jo alkamassa, mutta tällä viikolla lupasivat tulla. Blogistakin ihan vierottunut ja surffailusta muutenkin ;), kun 3G kännyverkkokaan ei meillä sisällä toimi kunnolla. Kiva kuitenkin kun saa netin taas toimimaan, niin voi surffata pihasuunnitelmien yms. tiimoilla, toivottavasti tulee oikein aurinkoinen helteinen kesä, niin on mukava tehdä pihahommia! Tsemppiä ja onnea teille raksaurakkaan! :)

      Poista
  2. Onnea uuteen kotiin ja hyvää joulua!

    VastaaPoista
  3. Tuohon blogin nimeen liittyen: Musta kaikki raksablogit nimellä Villa-mitätahansa oli ihan laimeita ja kaikki jo nähty, mutta niinpä meillekin vaan syntyi VillaTykki.. Minä pidän villasta ja rakennetaan Tykkiin. Loogista ja lennokasta eikö? VillaKoira on ihan hyvä talon/blogin nimi ja sisältökin on ollut mielenkiintoista, huikkaa lukija taustalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, VillaKoira on meille just hyvä :), sanaleikin ja lasten kanssa hassuttelun tulos! Viittaa koiriin ja villakoiriin (ei rotuun vaan niihin sängyn alla vilistäviin, heh :D) ! VillaTykki, hyvä nimi! Täytyy käydä vierailulla, kun alkaa nettikin taas toimia! :)

      Poista
  4. Blogissani on sinulle haaste, kunhan selviydytte nettipimennosta. :)

    VastaaPoista
  5. Nyt kaivattais jo tilannepäivitystä, kuinkas siellä menee..? :)

    VastaaPoista