Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 6. tammikuuta 2012

Leppoisaa loppiaista!


Loppiaisaamulenkki koirien kanssa lähimetsässä tehty ja nyt aamukaffea uusimpien taloluonnosten parissa. Piti ottaa ne heti esille, kun lenkillä päässä pyöri "parveke katoksella vai ilman"... "Ilman" taitaa sittenkin viedä voiton, niin saadaan ihana aurinkoparveke, jossa valo tulee kauniisti myös makkarin parvekkeelle aukeavista ikkunoista ja ovesta sisään. Arkkitehdin iloksi lähtee taas uutta viestiä menemään muutoksista, ei varmaan ylläty;), mutta ehkäpä nämä alkavat jo olla VillaKoiran viimeiset muutokset tai ainakin melkein:)! Nyt loppiaisviikonlopun viettoa jatkamaan, tiedossa Herra Heinämäkeä, heppailua, löhöilyä ja ulkoilua. Mukavaa loppiaista ja viikonloppua kaikille!!!

4 kommenttia:

  1. Moikka, tulin vastavierailulle! :) Mielenkiintoista seurailla millainen projekti teillä on edessä!

    Mekin mietittiin suunnitteluvaiheessa tuota laittaako parvekkeelle katos vai ei, oli luonnoksia molemmista versioista. Itse olisin kyllä ollut enemmän aurinkoisuuden ja yksinkertaisemman ulkonäkön kannalla, mutta kompromissasin sitten lopulta ja katos tuli. :/ No, saa nähd millainen se on käytännössä ja paljonko sitä aurinkoa silti saa.

    VastaaPoista
  2. Hei! Tervetuloa :) ! Mielenkiinnolla puuhastellaan VillaKoiran parissa ja seuraillaan mitä tästä tulee tietoisena siitä, että onhan tämä vähän "hullua" aloittaa uutta raksaa näin pian edellisen jälkeen, mutta toisalta... intoa ja energiaa piisaa, joten miksikäs ei ja voishan sen ajan hulluminkin käyttää ;D!

    VastaaPoista
  3. Heipsistä! Kivasti kirjoitettu blogi sulla. Laitoin suosikkeihinkin, niin pystyy kätevästi seuraamaan teidän projektin etenemistä. Kun näkemiset eskan pihalla on aina niin kovin pikaisia...

    Tsemppiä projektiin!

    Tiina-Mari

    VastaaPoista