Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

maanantai 23. tammikuuta 2012

Odottavan aika on...


...kaikessa ihanuudessaan mitä talon suunnittelu sitten onkin ;) alkaa odottavan aika olla jo pitkä! Suunnitteluprosessi on ollut ykköseen verrattuna pidempi, tosin samaan hengenvetoon on todettava, että myös kaikin puolin mielekkäämpi (ykkösessä piirrettiin talo omaksi talotehtaan arkkitehdin kanssa tiukasti rajoitetuilla muutosratkaisuilla ja rajoitteilla, kakkosessa aloitettiin talon suunnittelu oman arkkitehdin kanssa heti alkuunsa ja tehtiin VillaKoirasta ro:n, kaavamääräysten ja tontin rajoitteiden puitteissa niin oman näköinen ja omien toiveiden mukainen mitä mahdollista). Talotehtaiden kilpailutukset ovat nyt kalkkiviivoilla, rakennuslupien hakemisen osalta valo näyttää hehkuvan vihreää (tummanmudanharmaaseen kattoon saatu s-postitse nyt myös rakennuslupa-arkkitehdin hyväksyntä!) ja kaiken muun ohessa myös keittösuunnitteluja aloiteltu. Ykkösestä olen oppinut mm. missä järjestyksessä ja mitä vauhtia hommat etenee, mutta sen maltin suhteen *hmmm* ;) enpä tiedä onko oppia tullut, kova kiirus on edelleenkin eteenpäin ja hyvä niin, tuleepa valmistakin :))) !!! 

2 kommenttia:

  1. Hei vaan!
    Täälä toinen joka totesi, että odottavan aika oli pitkä. Meillä rakennuslupa juuri haussa, mutta kolmisen kuukautta meni, kun suunniteltiin pohjakuvista oman näköiset arkkitehdin kanssa.

    Nyt keittiö/kaluste suunnittelua menossa. :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva kun kommentoit! Kävin vastavierailulla ja kovin tutun tuntuista tekstiä oli odottelusta ;). Projektin aikataulutkin menevät suht samoissa. Tsempit! :)

    VastaaPoista