Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Aurinkoa ja raksaa!

Heinäkuun helteitä odotellessa, mutta onneksi aurinko paistaa jo lupaavasti ja untuvatakistakin on voinut jo luopua ;) ! Kesä <3 ! Raksalla puuhasteltu viikonloppuna siivoamisten (sitä riittää!) ja klapiurakan parissa (sitäkin riittää ;) !!! Hommaa tosiaan riittää ennen kuin talo on valmis, mutta aivan ihana puuhata oman kodin juttuja! :)

Tässä eilen otettuja kuvia uusista edistysaskeleista. Näkymää lännestä ja olohuoneen suunnalta



sekä itä-kaakosta tontille sisään ajon suunnasta


Ensi viikon ohjelmassa alakerran pystytyksen valmistuminen sekä välipohjalaattojen ja rappujen asennus. Kuvia ja kuvien päiväyksiä katsoessa projektin eteneminen konkretisoituu entisestään. Vastoinkäymisiä ja säätöä on toki ollut, mutta homma on edennyt tasaiseen tahtiin. Alla kesäkuun alkupuolen kuva olohuoneen suunnasta otettuna, anturavalut oli juuri tehty ja täytöt sekä "kivijalan" harkkojen pystytys vasta edessä.



Etenee, etenee ja valmista tulee jossain vaiheessa! Hyvät fiilikset siitä, kun näyttää jo erilaiselta kuin kesäkuun alussa :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti