Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 24. elokuuta 2012

Väliseinät pystyssä ja kaasu pohjassa kohti lattiavaluja!

Väliseinät ovat nouseet ja hommat edenneet ihan ok vauhtia! Kuvassa ei yläkerran väliseiniä vielä ole, mutta muutoin näyttää kutakuinkin tältä.




Siivousta riittää, lautojen, harkkojen, muovien, syroksien jnejne. kanssa... ja kiva tietysti olisi ollut, kun ne pahviset huoltamon kaffekupit, purkit, purnukat ja tupakantumpit olisi osuneet niihin moniin jätesäkkeihin mitä raksalla on, mutta minkäs teet jos ei osu, niin ei osu... Rakentajan siivousvastuu näyttää olevan joustava käsite tässäkin raksassa...




Valuvalmistelut vauhdissa ja projekti etenee! HYVÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Ja valuverkot odottamassa hyötykäyttöä :) !



2 kommenttia:

  1. Valua ennen kun kiinnitetään niitä putkia niihin rautoihin, syntyy rautalanka jätettä. Ne onkin sitten vaarallisia. Niitä ei näe, mutta takuu varmasti kompuroi!:)

    VastaaPoista
  2. Meidänkin raksalla on aikamoinen sotku, vaikka käydäänkin siellä siivoamassa välillä. Siivous kuuluisi kyllä urakoitsijalle.

    VastaaPoista