Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 31. elokuuta 2012

Styroksit, sähköt, LVI...

...ja pimpom!



Ovikello! Ei toimi vielä, mutta sähköt on vedetty ovikellon paikkaan ja eiköhän sitä jossain kohtaa tulevaa talvea jo päästä pimpottelemaan ;) ! Toivoo, toivoo :) !!! Alakerran osalta sähköt vedetty, viemäriputkitukset tehty ja stryroksit laitettu valuja varten, yläkerrasta puuttuu vielä osa sähkötöistä. Ilmastointiputkien asennus on myös valmis ja eristeet laitettu. Reilun viikon päästä asennetaan lattialämmitysputket ja sen jälkeen sitten valu. Ulkoa päin ei suuria muutoksia näy,



mutta sisällä onneksi etenee ;). Ruokailutilan ikkunasta (alhaalla keskellä) näkyvä valkoinen "seinä" ei muuten ole väliseinä vaan murujen stryroksesta rakentama linnoitus :) ! "Linnoituksen kohtaan tulee saareke, joten jotain valkoista vaikkakin hieman matalampaa tulee "linnoituksen" paikalla olemaan :). Ai niin ja ne keittiökuvat... hmph, kaikessa hässäkässä olen unohtanut postata vaikka tarkoitus on ollut! Melkoinen raksahässäkkäkuukausi ollut tämä elokuu ja postaukset laahaa... postaa kun ehtii kun ehtii, ja samaan aikaan tuntuu, että tahti ei syksyn mittaan ainakaan hellitä, joten... ;) ! Raksaa!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti