Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 3. elokuuta 2012

Raksailua, lomailua, heppailua jajajaja... ;)

Heti alkuun todettakoon, että valokuvaajamme lomailee ;D ja raksa päivitykset laahaavat perässä :) ! Raksalla kuitenkin tapahtuu ja elämä on pyörinyt tällä lomaviikolla raksan ympärillä tiiviisti, kun mies on ahkeroinut lomaraksaa ja uusien suunnitelmien osalta mm.sauna on ollut työn alla :) . Mahtava fiilis kun hommat etenee! Ja hyvä kun osaamista on myös omasta takaa, vaikka itse en näissä työvaiheissa ole aktiivisena roilottamassa jne. ollut, paitsi raksasiivoilut. Perheen naisväki on lomaillut ja retkeillyt ympäriinsä kyläillen, heppaillen, koiraillen (oi mitä epäsuomea ;)) jajajajaja :D ! Lasten kanssa heppailtiin viikolla yhdessä, mutta perjantai-illan vietin ihan laatuaikaa isseksein maastoilemassa. Vain minä, heppa ja metsä, aika rentoa :) ! Kännykkäräpsyä metsän keskeltä...




Raksalla alakerran väliseinät on pystytetty ja hommat etenevät muutenkin tasaisen hyvään tahtiin! Viime viikolla mies lausui ne kuuluisat sanat "jos me sit joskus sitä kolmatta taloa käydään rakentamaan, niin Matin porukka otetaan hommiin". Kyllä, kyllä, ihan samaa mieltä olen, hyvien tekijöiden listaan (Veikko, Joni, Sari, Rane, Harri, Jani...hmm, muistinko kaikki vanhat luottotyypit) voi lisätä Matin, mutta siiis JOS rakennetaan ja huom ISO JOS ja todennäköinen ei ;D ! Nyt rakennetaan tämä ja sit ei kyllä rakenneta just mitään vaan nautitaan :) ! Ja sitäpaitsi "villiksestä" tulee niin kiva koti, että ainakin nyt tuntuu, että pois ei raaski muuttaa!




Raksaperho raksalla heinäkuussa! Kesä lähenee loppuaan, mutta ajatus syksystä ei tunnu niin kurjalta, sillä syksyä ja talvea oikein odottaa, että VillaKoira valmistuisi! Lomailla toki voisi loputtomiin, mutta tosiaan tämä sateinen viileä kesä ja taloprojektin etenemisen odotus ei jätä haikeudella kaipaamaan helteistä intiaanikesää, vaikkakin toivon, että seuraava kesä sellainen olisi :) ! Loppukesän aurinkoa kuitenkin tilaukseen!!!

5 kommenttia:

  1. Kiva, että teillä edistyy! :) Täälä sama mieli, yhtään ei syksyn ja talven tulo harmita. Toki tuo kesäkin on osaksi mennyt vähän tässä sivussa. Ajatus jo käy myös ensi kesässä: oma uusi koti, vaikka luvassa maatöitä, puutarhahommia, rappausta, niin kuitenkin ilman turhia paineita ja kiireitä. Se loppu onkin sitten loppuelämän hommaa! Tämä kun on meillä kerran elämässä meiningillä. :)

    VastaaPoista
  2. Ens kesä on kyllä niin erilainen kuin tämä ja pihatyöt menee sitten "siinä sivussa". Ekassa raksassakin tuntui, että ne oli vaan niin pikku juttu siihen urakan päälle, vaikka oma hommansa, mutta aivan toista kuin varsinainen rakentaminen. Ekaa tehtiin meilläkin "kerran elämässä meiningillä" ;), mutta sitten raksakärpänen puri ja nyt raksataan taas, en tarkoita, että teillä näin kävisi, mutta noin lähtökohtaisesti. Kolmatta ei todellakaan ole tulossa, mutta vannomatta paras ;D. Tontti ostettiin lasten tulevan koulun läheltä, jossa saavat käydä ysiin asti peruskoulua ja talon suunnittelun osalta toiveet on nyt kohdallaan ja kivitalohaave toteutumassa, joten ei sen puoleen tarvi enää rakentamaan ruveta. Aamulla raksalla siivoamassa, muistin yht äkkiä siinä, että noin vuosi sitten löydettiin meidän tontti ja kaupat tehtiin elokuun lopulla. Aika kuluu niin nopsaa :) !

    VastaaPoista
  3. Meillä on talo tulossa isännän lapsuudenmaisemiin, hänen jo silloin katselemalleen paikalle ja talo onkin suunniteltu sitä mukaa, että kyllä me tehdään tästä nyt loppuelämän kotia. :)

    Me asuttiin muutama vuosi aika uudessa omaakotitalossa, joka oli hyvää valmistautumista oman talon suhteen. Nyt kun on lapset, on helpompi suunnitella kotia lastenkin näkökulmasta. Kumpa onnistumme saamaan talon ajattomaksi ja "sopivaksi" lasten eri tarpeisiin heidän kasvaessaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ihana koti siitä varmasti tulee! Teillä hommat edenneet niin hienosti, että ei aikaakaan, kun pääsette jo muuttolaatikoita pakkaamaan ;).

      Poista