Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Syysauringon säteitä ja tuli takassa!

Sunnuntain raksailua ja takkapostaukset sekä kaunis kiitos viikonlopun raksa-avuista mummolle ja ukille! Alla Villis tänään puolilta päivin aurinkokylvyssä, ihania syysauringon säteitä!






Takka toimii hyvin! Syttyy helposti eikä muutenkaan "takkaäksyile" vaan toimii :). Polttelin tänään pienet pesälliset, isompia ei vielä saa poltella, joten kiltisti ohjeiden mukaan mennään.





Takka on  vielä pinnoittamatta ja takkaluukun etukulmassa oleva sivupölkky lähtee myös pois. Eli tuota "tikkua" ei jää takkaluukun eteen, vaikkakaan se ei käyttöä haittaa, sillä luukku nousee hissinä suoraan ylös. Ihana oli poltella tulia "kotona", lämpöä oli enemmän kuin nykyisessä  kämppäkodissa. Ja niin ikävä on VillaKoiraa tontille jättää, kun tekee hirmuisesti mieli muuttaa heti kun vaan voi! Malttia, valttia ja raksatsemppiä!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti