Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

torstai 4. lokakuuta 2012

Aallokkoa ja "avaimet käteen"

Aallokkoa ja tyrskyjä, mutta ei onneksi pahinta myrskyä... Oviasia meni kuten arvelinkin, valitettavasti! :/ Olisin niin mielelläni ollut väärässä, mutta... *pah* ! Viallinen pakkausniiteillä pilattu kynnys (näkyy aiemman bloggauksen kuvissa) oli kaikesta reklamoinnista huolimatta asennettu eikä ovien säätöjä oltu saatu kohdalleen. Myös ikkunoiden asennuksen osalta reklamoitu, koska uretaanitiivisteitä oli laittettu puuttellisesti vain osaan karmiväliä, esim. isoissa oh-ikkunoissa puolet karmin paksuudesta oli ilman lämpötiivistettä sisä-ulko -suunnassa! Moneen kertaan on Domus-Kaskipuu -akselille reklamoitu ja väännetty ovi-ikkuna -asian tiimoilla, todella työlästä on asioiden hoitaminen ollut. Onneksi laskuja ei ole maksettu eikä makseta ennen kun asiat ovat kunnossa! Eli vellova aallokko jatkuu tämän asian suhteen! Onneksi myös hyviä tyrskyjä on ollut raksalla :) !




Puhallusvillojen asennus hoitui hienosti ja aikataulussaan, hienoa! Samoin Takkamestareiden kanssa tiistaille sovittu takka-asennus toteutui juukin niin kuin oli sovittu ja takka on aivan ihana! Ja ovipulmasta huolimatta "avaimet on saatu käteen" ;) Jonilta eli lukkojen asennukset hoituivat alta aikayksikön Helsingin Avainpalvelu Oy:n osalta, kun asennusta odottavat ovet olivat vihdoin ja viimein paikallaan! Lämpimät suosittelut ja kiitokset asianosaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti