Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

torstai 11. lokakuuta 2012

Kaide rappuihin ja yläkertaan

Kirkasta lasia ja mattamustat tehosteet!






Siinä se on, suuntaa antava mallikuva kaidetoimittajan kansiosta mittakäynnillä tekemiemme valintojen peruteella. Poikkeuksena kuitenkin, että kuvan käsijohde on valkoinen, mutta meillä mattamusta. Kaidetoimittajaksi valikoitui siis Caava. Lasin värin osalta mietittiin kirkkaan ja harmaaan sävyisen välillä, mutta harmaa lasi sisätilassa tuntui vievän ideaa koko lasin käytöstä ja samat tahrathan sen siinä harmaasävyisessäkin näkyy, joten kirkas vei voiton. Kaidetolppien ja käsijohteen tehostevärinä rosteri tippui pois, koska sitä oli vanhassa kodissa paljon ja nyt haluttiin tummanharmaata tai ihan mustaa. Tummanharmaa näytti mallipaloissa kuitenkin aika pliisulta, mutta mattarouhittumusta sen sijaan just sopivalta. Musta-valkoinen viehättää muutenkin todella paljon, joten valinta oli nopea ja helppo!






Mattamustalla tehostettua kaidetta tulee rappuihin ja yläkertaan olohuoneeseen avautuvaan tilaan sekä koko matkalta portaiden rappukuilun ympärille. Lasi on koko toimituksen osalta kirkasta kaidelasia. Toimitusviikko sovittiin joulukuulle :) ! Ihanaa, kun hommat ovat jo tässä vaiheessa, että pintamatskujen toimituksiakin voi sopia! Etenee, etenee ja valmistuu, valmistuu!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti