Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 14. joulukuuta 2012

Hot hot hotter than...

SAUNA! :) Ja se on musta! :)







Panelointien suhteen tuli nopeat ratkaisut eteen, kun todettiin kaiken muun tohinan keskellä, että hei se sauna ja saunan panelit! Asuntomessuilla tykästyttiin mustaan saunaan ja Tulikiven integroituun laattakiukaaseen...





...mutta katseltiin myös leveää tervaleppälaudelankkua "sillä silmällä". Leveän laudelankun kaveriksi ajateltiin myös yhtä leveää panelia seinään, jos tähän olisi päädytty. Kuvat asuntomessujen ahdingosta köysien yli räpsittynä... ;)





Habitaressa musta taas miellytti sekä järeämmät metallikiukaat, joten ajatus jäi muhimaan... Syksyn raksakiireissä saunan värin pohdinta jäi unholaan, kunnes tällä viikolla tuli päätösten aika! Raksahommien suhteen muutenkin tuliset hiilet! Hommat etenee, kaidetoimitus luvattu sunnuntaille ja muu porukka huhkii hommia myös viikonlopun! Lumen ja pakkasen keskellä vauhti niin kova, että lämmintä on ja it's getting hot hot hotter than hell!

Raksainferno ;) !

http://www.youtube.com/watch?v=JDdD5MnUf6k

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti