Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

torstai 20. joulukuuta 2012

This Girl Is On Fire!

Muuttolupa saatu, mutta kuumeessa ollaan! Mama viime viikolla, jo muruja ennen kuumeillen, murulit kuumessa nyt muuton alla ja tautia tarjolla myös koulusta! Mutta näillä mennään, muutto edessä, uuteen kotiin jouluksi, olkoonkin hieman muuttokaaosta, mutta ei haittaa!!! This girl in on Fire
 http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA





Kaiken muuttotohinan ja raksavipinän keskellä mieli lepää, koska tiedän, että kiireestä ja vilskeestä huolimatta tämä on vain yksi vaihe raksaa ja todellakin vain yksi vaihe elämää! Jos jotain, niin tietääpä kokeneensa ruuhkavuodet kolmen ja neljänkympin välissä kahden talonproggigsen, kaksosprinsessojen ja kaiken muun elämän keskellä! Elämä <3 ! Ihanaa!!!
Ja todellakin joulun hässäkkää helpottaa se, että maailman rakkaimpien murumussujen pukinpaketit ovat jo jemmassa odottamassa eikä tarvi parina tulevana päivänä rynnätä kaupoille :) ! Raksalla hommat hyvässä vaiheessa, muuttosiivoukset käynnissä ja saadaan varmasti huomenna valmiiksi. Mutta kuvia en ole ehtinyt juurikaan ottaa enkä koneelle siirtää, joten blogissa hiljaista sen osalta ;).





Takkatoimituksen viimeistelyn, keittiöasennushässäkän sekä -korjausasennusten osalta vielä setvimistä, mutta en jaksa niistä nyt kirjoitella, koska hoituvat varmasti aikanaan. Mielummin annan mielen karata hetkeksi kauas ihanaan lämpimään ja rauhaisaan hetkeen!  Zen <3 !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti