Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Burn baby burn - Raksa inferno!

Hommat etenee ja bloggailut laahustaa jäljessä aikataulusyistä (lue: viitsimis-ehtimis). Aikataulut menee perheen ehdoilla ja kuvat, nooh perheen ja oman aktiivisuuden ehdoilla. *Räps, räps* ja kamera otsalla oikea silmä zoomailun ja tarkennusten kauneusrypyistä "kärsien" etiäpäin... 8)

BURN BABY BURN, RAKSAAAAAAAAAAAAAAAAA INFERNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! ;)





Kyllä!!! Viikonloppununa grillikaasupullolla oli todellakin myös muuta käyttöä, kun ukki ja raksu uurastivat! Bitumit iskettiin paikalleen ja ainakin tietää, että on laitettu niin hyvin kuin vain voi ja on tehty niin hyvin kuin omaa vain voi <3 !



Bitumit ja patolevyt paikallaan ja...




hienosti etenee muutenkin! :) Haaveilla voi eilisen Jämerä taloesittelyn talon valmiudesta, mutta iloinen olen myös oman raksan työvaiheiden edistymisestä! Sisulla, asenteella ja hyvällä mielellä eteenpäin! Positiivisuus ei ole sieltä jostain mitä jotkut väittää vaan postiivisuus on asenne :) ! Hienolta näyttää omat tennarinkärjet alas perustusten syvyyksiin kuvattua ;D! Tänään tosin jo nuo syvyydet on täytetty jo anturalaatoilla, joten kuvaukset on taas niiiiin jäljessä, mutta iloinen mieli siitä - hyvä kun etenee!!!!!!!!!!!!



:) !!!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa pitää positiivisuus yllä, kun alkaa tapahtua niin asiat etenee todella nopsaa! :) Yllättynyt, kuinka itsekin on pysynyt niin positiivisena ja aina innokkaana iloinnut joka työvaiheesta. Olen yrittänyt ajatella, mitä on jo tehty! Ei mitä kaikkea vielä on jo jäljellä... :)

    VastaaPoista