Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Mansikoita ja onnenapila

Vihdoinkin alkoi kesä, vaikkakaan ei vielä loma, mutta kyllä se lomakin sieltä tulee :) !!! Viikonloppuna juhlittiin koululla eskarin päättäjäisiä, miehen inspiksestä ja aktiivisuudesta saimme nauttia kotona mansikkakakkua, nam! Mansikoiden asettelussa olin hieman mukana, mutta muuten en kredittiä kakusta voi ottaa. Ihana idis ja herkkuhetki! Juteltiinkin, että vois ottaa mansikkakakun perinteeksi koulujen päättäjäispäivänä, lapsilta ajatus sai heti varauksettoman kannatuksen :).





Raksan osalta ei jaksa kirjoitella juurikaan mitään, ei ainakaan harkoista... Asian setviminen, selvittely ja varmistelu hoituuko homma nyt sovitusti vaiko ei on ollut hieman rasittavaa, mutta tuottanut myös tulosta. Tumput suorina ei auta jäädä seisomaan ja omalta osalta on asia hoidettu nyt niin hyvin kuin on pystytty omia etujamme valvoen. Lupauksia on saatu homman etenemisen suhteen ja aikataulussa on tarkoitus pysyä. Kaikki siis tilanteeseen nähden tällä hetkellä ok! Hyvää tuuria raksassa tarvitaan kuitenkin aina hyvien tekijöiden lisäksi, joten onnenkantamoisia raksajatkoon tuokoon murun tonttipellolta löytämä neliapila :)! Ja onhan niitä onnenkantamoisiakin nyt ollut, tontin reunaan tarvittiin vielä nosturimuutosten vuoksi lisää täyttöjä kaupungin puoleisen ojan päälle ja saimme meillä maatöitä urakoineen Nivirakin pikahälyytyksellä apuun. Hienoa! Homma hoitu tänään huippu-kaivurikuskimme toimesta nopeasti ja hienosti hoitukin. Varsinaiset maatyöt siis jo valmiit, mutta pikkukaivuri on tontilla odottamassa perustusurakan valmistumista ja ensi viikolla tehtäviä loppuja täyttöjä. Etenee, etenee... ;)
Aurinkoista kesäkuun ensimmäistä viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti