Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Raparperin alla ja perustuksia

Perustusurakka etenee hienosti! "Kivijalka" kohoaa ja aikataulut pitää, kiitos Jämerän ja Jämerän perustusurakkaan palkkaaman Matti Riekin porukan. Hommat etenee myös omalta osalta ja viikonlopun ohjelmassa on slammausta, ei minun, mutta mieheni ja ukin toimesta :) ! Slammaus ei kuulu Jämerän perustusurakkaan, kuten ei myöskään bitumien laitto ja patolevyjen asennus eli itse tehdään nämä.




Harkkojen noustessa kerros kerrokselta perustusurakan etenemistä on aivan ihana seurata!!!



Jep juu ja pihahommia ei kiirehditä millään muotoa, mutta ihanainen työkaverini toi töihin raparperin juurakoita ja nappasin omat mukaan. Rapsuliinit oli aivan pakko laittaa tontin peräkulmaan odottamaan omaa sammakkoa lehden alle :D ! Jos juurakot selviävät, niin ensi keväänä tehdään raparperipiiras oman pihan raparpereista :) !

1 kommentti:

  1. Teillä ollaan hyvällä mallilla. Meidän tontilta löytyy raparperia enemmänkin. Merkattiin tarkkaan, että maaurakoitsija jättää raparperipenkin koskematta, sillä en halunnut niiden tuhoutuman. Niin isoa penkkiä ei olisi hetkessä kasvattanutkaan, vaikka meidän nykyiseltä pihalta olisi juurakko liiennyt.

    VastaaPoista