Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Nurin, poikki ja pinossa! :)

Pääsiäissavotta urakoitu valmiiksi! Jes!!! :)



Siis todellakin tuuletuksen paikka ja tuhannesti kiitoksia ihanille apujoukoille! Mummo ja ukki sekä miehen sisko armaansa kera nopeuttivat savotan valmistumista melkoisesti, kiitos myös kullanmuruille hyvästä sporttihengestä tontilla, kakkuleipomo ja puumaja -leikkien parissa viihtyminen vapautti myös maman hommiin :). Tontilla oli aivan valtava määrä pitkää haapaa ja tavoitteena pääsiäispyhiin oli saada puut nurin ja poikki sekä pinot alkuun. Miehet kaatoivat kaikki puut pe-la aikana, sunnuntaina päästiin pinoamaan ja hommia jatkettiin tämä aamupäivä. Urakkatavoite toteutui yli odotusten, sillä pinotkin saatiin valmiiksi. Olimme varautuneet siihen, että pinoamista jatketaan vielä ensi viikonlopun ajan, hyvä näin!



Lisäksi puut saatiin kuin saatiinkin säilöttyä omalle tontille ja sovittu tila riitti. Maatyöurakoitsijan kanssa oli sovittu, että tontin länsireuna voidaan käyttää puiden pinoamiseen, niin pöllikasat eivät ole maansiirtotöiden tiellä. Pinoista tuli lähes koko länsireunan mittainen "puuaita", korkeimmillaan kaksi metriä. Ristomattiratia- henkinen aita ei tule jäämään pysyväksi ;), mutta on kieltämättä aika veikeän näköinen tilataideteos VillaKoiran tontin rajalla. Siinä ne puut nyt nököttävät, nurin, poikki ja pinossa :) ! Nyt vaan hakerekkaa tilaamaan isojen risukasojen pois roudaamiseen maatöiden tieltä.



..ja että ei näyttäisi liian idylliseltä tuo puusavotan loppusilaus, niin tässä vielä urakka vaiheessa ;). Ihana fiilis, kun valmista tulee!

2 kommenttia: