Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tontilla tapahtuu!

Kaivuri tuli etuajassa ja maatyöurakoitsija on ollut valmiina aloittamaan hetkellä millä hyvänsä, mutta talon kulmien merkkausta saikin sitten odotella kaupungin taholta hieman...  Kaivuut pääsivät kuitenkin tällä viikolla alkuun ja homma etenee, hyvä!!! Maata on myllätty ja tonttiliittymä tehty, rumpuputki ja sorat piti heittää avo-ojaan niin päästään tontille, kaupunki tekee kunnon tiet syksyllä ja samalla avo-ojatkin salaojitetaan.



Kaivurin lisäksi tontilta löytyi ihania valkovuokkoja ja muutama sinivuokkokin. Ihanuudet tosin joutuvat pian kaivurin kauhaan, mutta naapuritontin valkovuokkomerta voi ihailla koko kevään, koska rakentaminen alkaa siinä vasta loppukesästä.




Kevätfiilistä ja aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi ja kovin näyttää maisemat tutuilta ;) Hieno talo on teille kyllä tulossa! Tsemppiä kovasti alkavaan projektiin! Terkuin "tonttinaapuri 4"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) ! Mukavaa kun laitoit viestiä ja hauskaa kun satuit tänne surffailemaan. Sattumia piisaa muutenkin, sillä 2.tontin ostaneet asuvat samassa vuokrataloyhtiössä meidän kanssa :). 3.tontin omistajat on tavattu tontilla, 7.omistajat tunnetaan hyvin jo entuudestaan, sillä ystäväperheemme osti sen :). Tosi hyvä kun kiinteistövälittäjä vihdoin laittoi lupaamansa s-postilistan omistajista, nyt kun 6.tonttikin meni kaupaksi. Aurinkoista sunnuntaita! :)

      Poista