Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Second star to the right and straight on till morning!

Postaus lapsenmielisyyden, Suokissa pyörivän Ryhmiksen kesäteatterin Peter Panin ja "koiramaailman Peter Panien" kunniaksi ;) ! Kesä ja helteet vihdoinkin täällä, tykkään, tykkään, tykkään!!! Raksalla pyörähdettiin vain ottamassa parit porraskuvat kaidetarjouksia varten ja meidän "koiramaailman Peter Panit" olivat tietenkin touhussa mukana. Lauantaina oli jo aamusta niin kuuma, että koiruudet painelivat VillaKoiran sisälle viilentelemään, kodinhoitohuone-sauna -osaltolla oli mukavan vilpoista. Mamma kuitenkin "pakotti" pari poseeraukset a´la villaa ja koiraa ;), 30+ helteessä poseeraus kuitenkin enemmänkin a´la gene ja simmons! Ja uimaan pääsevät onneksi :) !





Illalla sitten Disney-versiota synkempää, mutta todellakin niin paljon antoisampaa Peter Pania katsomaan Suokkiin. Aivan mahtavan hyvä oli, suosittelen!!! Ja lapsiperheille todettakoon, esityksen K7 on ihan aiheesta, mutta just sopiva, pienempien kanssa ei kannata ja liekkö edes päästäisivät. Ikärajojen puitteissa ei missään nimessä liian pelottava ollut, mutta ei todellakaan pientenlasten näytelmäksi tehty, vaan aikuisille myös. Kannattaa käydä!







Huomenna jatkuu raksahommat, roilotukset tehty alakertaa siltä osin mitä voi. Sisäseinät alkaa nousta, joten roilotukset jatkuu siltä osin, kun seinää tulee. Postauksia tulossa myös keittiöasioiden tiimoilla. Perjantaina pientä hätäpuhelua Sarille keittiö-eteinen -väliseinän tarkasta mitasta keittiönkaapistot - eteisen liukkarit -suunnitelman suhteen. Keittiön väliseinä siis eteiseen päin ja halutaan muurata väliseinä just sen pituiseksi "kuin on pakko" ja ei yhtään liikaa eteiseen tai keittiöön päin. Myös eteisen liukkarit siis Sarilta tilauksessa, joten tarkat mitat kokonaisuuden suhteen saatavissa. Saatii selviteteltyä tuo alta aikayksikön perjantaina, Sarin kanssa sujuu asioiden hoitaminen todella hyvin!



Roi, roi, roilotuksista kuvaa, mutta niin rentoa aurinkoista rantsulöhöilysunnuntaita! :)

2 kommenttia:

  1. Samankuuloisita kesämeininkiä kuin meilläkin! Täälläkin pyörii kesäteratterissa Peter Pan, jota käytiin eilen jälkikasvun kanssa katsomassa. Läähättäviä koiria ja roiloja täällä niinikään, tai pikemminkin roilojen täyttöjä.

    Toivottavasti aurinkoiset kelit jatkuu! :)

    VastaaPoista