Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Alakerran lattialaatta, ihana ovikyltti ja Habitare!

Hyvää vauhtia edenneen rungon pystytyksen jälkeen kuluneella viikolla iski pienoinen raksaväsymysvaihe. Harkkokerrosten noustessa eteneminen näkyi konkreettisesti isoina muutoksia ja fiilikset olivat sitä mukaa ihan mielettömän hienot! Nyt kun hommat ovat siirtyneet sisälle tuli tunne, että hidasta on ja kestää... Valut tehdään reilun viikon päästä, siitä voi laskea pari kuukautta kuivumisaikaa, kunnes päästään laittipintojen kimppuun. Huoh, pitkä aika, mutta tänään positiviinen fiilis iski taas päälle, kun tajusin, että VAIN ;) pari kuukautta aikaa miettiä laatat ja pinnat, sekä hoitaa tilaukset, jotta pidemmällä toimitusajalla olevat laatat saadaan varmasti ajoissa! Jes, hommathan ETENEE!!!! :D

Yhden laatan osalta valinta on nyt tehty. Alakerran lattia tehdään kokonaan laatalla poislukien alakerran työhuone. Eteinen, keittiö ja olohuonetilaan tulee iso 45x45 tummanharmaa laatta. Laatta miellytti Kaakelikeskuksessa heti alkujaan ja Topi-keittiöiden Sarin lähettämä keittiön ja saarekkeen pöytätasojen värimallipala vahvisti valinnan! Ja voisiko paremmin sattua sävyt yhteen :) ! Tyttären kanssa fiilistelyä, kun seistiin "uuden kodin laittialla"! :)




Ihana suunnitella, kun pintojen konkreettinen toteutus on jo niin lähellä! Ja kohtahan pääsee jo sisustamaan ;)! Habitaren on tarkoitus mennä ja viime viikolla huomasin Villa Heddan blogisivulla http://villahedda.blogspot.fi/ lippuarvonnan. Eilen illalla tuli ilokseni viestiä, että olen voittanut Habitaren liput! Kiitos vain Mia ja Villa Hedda! Kiva päästä katsastamaan sisustuksen uusimmat tuulet! Sisustuksen osalta on jo paljonkin suunnitelmia vaikkakaan mullistavaa muutosta aiempaa ei ole tulossa, sillä minimalistinen, mutta kodikas tyyli tulee jatkumaan myös VillaKoirassa. Ja oi miten ihanaa päästä tuohon minimalismiin, sillä nyt kämppäkodissa nurkat tursuaa ja tuntuu, että mitään ei löydä mistään. Värimaailma tulee muuttumaan edellisen kodin valkoruskeasta kera ripaus harmaata nyt vahvemmin valkoinen tummanharmaa -akselille kera suklaanruskeiden ja mustien lisukkeiden.

Hirmuisesti ei viitsi etukäteen ostaa tavaraa nurkkiin pyörimään, itseasiassa ajattelin yrittää olla ostamatta yhtään mitään ennen muuttoa ;), mutta uuden kodin ensimmäinen hankinta sisustuksen osalta on nyt tehty. Ihana ovikyltti odottaa käyttöä ja sopii värien suhteen täydellisesti talon valko-tummaharmaa väritykseen.




Kyltti on handmade by Flatpower ja sileäkarvaisen noutajan lisäksi rotuja tehdään tilauksesta muitakin. Kylttiin voi itse kirjoittaa liidulla oman tervetulotekstin. Omani tilasin Anulta heti kun hän niitä nyt elokuussa alkoi tehdä. Jos kiinnostuit, käy kurkkaamassa Facebookin Flatpower-sivuita tai netistä Flatpower. Ihana kyltti! Ja mitä nurkkissa pyöriviin tavaroihin tulee, niin luulenpa, että Habitaresta saattaa myös tarttua jotain uuteen kotiin sopivaa...

Leppoisaa sunnuntaita! Rentouttava päivä ollut, aamulenkkiä, oleilua ja kohta taas ulkoilua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti