Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lumivalkoinen keittiö ja Viva La Raksa

Ovista en sano muuta kuin, että jännityksellä odotan mitä postailen kun seuraavan kerran niistä postailen ;)... mustaa huumoria ja hymyilen edelleen, mutta oikeesti tilanne on se, että verenpaineet voi hypätä taas tappiin ja kierrokset sataan tuon asian tiimoilla. Mutta se siitä, tilanne etenee ovien osalta... Kuumaa ja kylmää, punaista tai sinistä, :) näillä mennään - raksaa!




Keittiön osalta suunnitelmat alkaa olla valmiina. Topi-keittöiden Sari Ruuska suunnitteli kanssamme jälleen kerran keittiön, josta pidämme kovasti! Edellinen keittiö oli valkoista mattaa kera pähkinänruskeiden tehosteiden, täysin avaraa keittiöseinää olohuoneeseen päin. Tykättiin edellisen avaruudesta ja edelleen haluttiin olohuone ja keittiö yhteinäisesti avautumaan, mutta ei niin täysin yhteinäisesti kuin viime raksassa, vaan olohuone avarammin ja keittiö siinä sivussa. Arkkitehti kuunteli tämän toiveen ja lopputulos näyttää ainakin nyt raksavaiheessa siltä mitä halutiin ja keittiökuvissa myös hyvältä.






Keittiön kaapit ovat korkeakiiltoista lumivalkoista ovea, taso mustanharmaata paksua laminaattiasoa ja altaana mustanharmaa leveä Blanco Lapetek Silgarit-allas. Lattialaataksi tulee 40x40 tummanharmaa laatta, joka löytyy tuolta tunnisteiden alta "laatat". Kaikki keittiön kodinkoneet tilattiin Sarin kautta ja hinta saatiin tippumaan todella hyvälle tasolle :). Lisäksi AEG:llä oli tilausta tehdessä uunikamppis menossa ja minkä tahansa uunin sai valita kaupanpäälle, joten kiertoilmauuni pyrolyysillä ja erilaisilla kokkaushifistelyillä varustettuna on tilauksessa ;). Kylmäkoneet on integroitu kalusteoven taakse, koska haluttiin yhteinäinen valkoinen seinäpinta keittiöön, myös saarekkeen päätyseinä on samaa korkeakiiltoista kalustelevyä kuin ovet. Pitkään pohdittiin vetimettömän oven ja vetimellisen oven välillä, mutta vetimellinen vei voiton. Alkuun vetimetön oli johdossa, mutta siellä missä päästiin kokeilemaan vetimetöntä livenä ja tiiviiden kylmäkalusteovien kiskomista tiiviistä jääkaappi-pakastimista pelkällä pienellä ovilistakourulla varustettuna, niin todettiin, että kahva on varsinkin lasten kanssa ihan jees, kun kalustelevyyn integroituun jääkapin oveen ei kuitenkaan avaamista helpottavaa lattiapolkaisua tule.





Etenee, etenee! Ovi- ja ikkunatahkoamisen ja viiveiden vuoksi hyvä raksaflow lysähti kerrassaan, mutta uuteen nousuun ja Viva La Raksa <3 !

http://youtu.be/dvgZkm1xWPE

ps. Keittiön taustaseinä tulee olemaa valkoista, ei beigeä kuten kuvassa :).

1 kommentti:

  1. Oho, olipa kommentit, mutta ei ollut toista kertaa... Siivosin villakoiran postilaatikon, eli deletoin meilit ja muutamnan kommentin/kommenttimeilin samalta sivulta. No sinne meni sitten ne kommentitkin... Pahoittelut ja voihan nenä!!! :/

    VastaaPoista