Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Aurinkoa, aurinkoa ja sähkärireferenssejä


Aurinkoa, ulkoilua, ulkoilua, aurinkoa, aurinkoa, ulkoilua........... siitä on aivan paras kevättalven viikonloppu tehty! :) Auringon säteet kämppäkodin keittiön ikkunassa heti aamusta -  *kameraräpsy ikkunasta* ! Aivan mahtavan upea viikonloppu, TYKKÄÄN!!!

Raksan suhteen sähkäripähkäilyä... Edellisen talon sähkäri oli todella hyvä sähkösuunnitelman laatimisen suhteen ja sähkötöiden toteutukse osalta, mutta oli buukannut kalenterinsa överiin, mikä näkyi muutamina ohareina ja ajoittaisena puhelinpimentona. Mutta työn suhteen muuten hommat hoituivat todella hyvin, joten täytyy pitää tämäkin vaihtoehto optiona. Vinkkejä kuitenkin otetaan vastaan, jos jollain on hyvä, osaava, sovitusti raksalle ilmestyvä ja luotettava sähkäri, plus hinnan suhteen ok. Vai liekkö hiljaista asian suhteen... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti