Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Mietintämyssyssä pyörivät laatat

Laatat ovat pyörineet mietintämyssyssä, mutta blogipostailu asian tiimoilla on vähän viipynyt... nyt kuitenkin oheinen blogipostaus
 http://rouvajonesinkotona.blogspot.com/2012/03/mrs-jones-loves-this-home.html ja ihanainen keittiökuva antoivat, sysäyksen laattapostailuun. Blogin kuvien värifiilis toi mieleen VillaKoiran suunnitelmat, mutta ennen kaikkea kuvissa huomion kiinnitti eteinen/keittiö/olohuone-lattialaatan tasaladonta!  Ihana, ihana, ihana!!!




Tuota fiilistä haluaisin VillaKoiran alakerran lattiaan. Yllä olevassa kuvassa on mietintämyssyssä pyörinyt ;) Kaakelikeskuksesta löytämämme ihanainen iso neliölaatta, joka on tällä hetkellä suosikkina alakerran lattian laataksi. Aikaa on vielä katsella eri vaihtoehtoja ja sävyjä, mutta nyt jos pitäisi tehdä tilaus, niin se olisi tässä! Laattarundilta mukaan tarttui myös tämä laatta,




joka kuitenkin auringon paisteessa näyttää (kuva ilman salamaa) tältä




"shiny happy people" :))), mutta haluaako alakerran lattiasta häikäistyä kirkkaassa auringonpaisteessa? Ensimmäinen vaihtoehto ja ison neliölaatan tasaladonta siis ykkösenä omalla tykkäslistalla, mutta toisaalta tuo kimaltava olis kaikessa loistavuudessaan aika hauska! Katsotaan, entententen... ja kommentoida saa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti