Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kalustetoimittaja valittu! :)

Keittiösuunnitelmat tehty ja kalustetoimituksia vertailtu, hinta, laatu, jnejne... Edellisessä talossa todettiin, että hinnan suhteen koko paketti kannattaa ottaa samasta paikasta, samoin todettiin se, että hinta ei tosiaan ole loppupeleissä ainoa ratkaiseva tekijä vaan tuote sinänsä – mitä vastinetta tarjotaan rahoille! Keittiö-kodinhoitohuone-kylppärikaluste- wc-kaapistot –kamppailu käytiin nyt kahden suuren toimittajan välillä. Toinen oli jo voittamassa, mutta vastapeluri kuitenkin toipui Iskusta ;) ja teki uuden paremman tarjouksen. Tarjousten sisältämät suunnitelmat ja tuotteet olivat samanlaiset ja siltä osin helposti vertailtavissa. Tänään saatiin tarjoukset pakettiin ja talomme kalustetoimitusten parissa jatkaa Sari Ruuska Topi-keittiöiltä. Sari suunnitteli myös edellisen talomme keittiön kuunnellen toiveitamme, keittö oli myös käytännössä erittäin toimiva ja tyytyväisiä oltiin, joten on mukava taas jatkaa yhteistyötä! Sari toimii kauppiaana Topi-keittiöt Lahdessa ja Kouvolassa, ja miksi me sitten Lahteen asti mentiin?!?! No ekan raksan aikaan tytöt olivat vielä tosi pieniä ja oltiin jo kilpailutettu koko joukko keittiöfirmoja Espoossa, mutta ajateltiin sitten vielä kysäistä yhden mummulareissun yhteydessä tarjous Topi-keittiöt Lahdesta, kun lasten hoitoavutkin oli siinä samalla käytössä. Ja kas Lahden Topi voitti Espoon Puustellit, Topit ja Keittiömaailmat, joten homma oli siltä osin selvä! Kyllä kannatti silloin ja kannatti myös VillaKoiran osalta! 


Räpsy Topin suunnitelusessiolta :). Kuvan keittiö ei vastaa VillaKoiran keittiötä muuten kuin, että ovet tulevat olemaan valkoiset. Uuden keittiön tasot ovat tummanharmaanmustat ja keittiön runko valkoinen. Keittiön suuret linjat on suunniteltu itse ja Sari on toteuttanut toiveemme käytäntöön.  
Keittiöstä lisää myöhemmin :)!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei! Sattumalta eksyin tänne ja pakko oli kommentoida, koska meillä on taloprojekti loppusuoralla ja Sari on suunnitellut myös meidän keittiön, khh:n sekä vessat! Hän tekee erittäin hyvää ja tarkkaa työtä. Kalusteiden asennusvaiheessa ollaan saatu nopeasti tietoa, jos on ollut jotain kysyttävää tai reklamaatioasiaa kuljetuksessa rikkoutuneesta tuotteesta. Keittiön toimivuus mitataan vasta lopullisessa käytössä, mutta jo tässä vaiheessa vaikuttaa erittäin lupaavalta :)
    Onnea teille projektiin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kun kommentoit :)! Sarin kanssa sujui meilläkin hienosti toimituksen suhteen kaikkinensa viime raksassa. Edellisen keittiön kuvia löytyy vanhemmasta postauksesta, jos haluat kurkata. Aurinkoista viikonloppua!

      Poista