Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Timantteja hangella

Ihanan mahtava kevätlauantai!!! Aurinko hemmotteli ja timantit kimmelsivät hangella! Tätä lisää, kiitos!!!



Aamusta suoraan lumikengät jalkaan ja koirat lenksulle! Lenksun jälkeen aamupalalta koko poppoo voimin hiihtämään - miinus mama joka juoksi kameran kanssa raksujen perässä ja edellä riippuen mistä suunnasta halus photailla :) !



(realismikuva, siskosta vedetään ohi mennen ja tullen, kumpi kerkee...)



(ja kuvaajan pyynnöstä "voisitteks te hiihtää hetken yhes koos ja rauhaisaa vauhtia" -kuva)


Oi, kyllä tästä viikonloppuvapaudesta niin nauttii, siitä että voi puuhailla viikonloppuisin mitä huvittaa! Ekan raksan kokemuksella tiedetään hyvin, että edessä on VillaKoiran täytteinen kesä. Ja raksa-asenteella ensi kesään valmistaudutaan - Summer of VillaKoira! Se on sit sitä ja näillä mennään, kesäloman tahdin määrittää aivan varmasti meidän perheen uusin "koiruli". Onneksi rantsua löytyy suht läheltä tonttia ja kämppäkoti on lähistöllä myös, joten pääsee lasten kanssa suhaamaan ees sun taas, kun mies huhkii VillaKoiran parissa. Timpuriporukka otetaan kyllä, mut lomalla on tarkoitus tehdä toki myös itse, plus tietenkin ne pakolliset raksasiivoukset, toimitusten vahtimiset, rautakaupassa ramppaamiset jnejnejne...

Kevätfiilistelyn lisäksi myös konkreettisia RAKSAkuulumisia! Etenee, etenee! Kaksi puuttuvaa naapurien kuulemista saatu, eli VillaKoira on bueno naapureiden osalta ja jäädään odottelemaan rakennuslupaa! Rakennusluvan laskettua aikaa lupailivat 19.4., mutta tässä kohtaa pieni ennenaikaisuus ei haittaisi tipan tippaa. Tosin lunta piisaa tontilla, joten senkin suhteen moottorisahajumppaa ei tässä kuussa varmaankaan voi aloitaa, kunhan nyt siihen huhtikuun puoliväliin saadaan, niin aikataulussa ollaan vielä hyvin! LVI-suunnitelmien osata homma etenee ja maatyöurakan osalta pitäisi päättää mistä otetaan.

Nyt pikkuhiihtäjät untenmailla, soffaköllöttelyt kutsuu! Ihanaa viikonloppua!!!

2 kommenttia:

  1. Hih, teidän rakennusluvan laskettuaika on sama kuin meidän kuopuksen laskettuaika oli vuosi sitten. Viidellä päivällä meni yli, toivottavasti teille tulee pieni varaslähtö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihan kiva olis, jos la. aikaistuisi tai ei ainakaan menis yli ;) !

      Poista