Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kolme deet ja mietintämyssyssä laattoja

VillaKoira kolme deenä :) ! Oi tule jo kevät ja rakennusluvat!!! Kuvassa VillaKoira "lopullisessa muodossaan" rakennuslupapiirrosten mukaisena. No terassi tosin puuttuu eli sitä tulee koko länsireunalle, mutta itse rakennukseen ei tule enää muutoksia ja suunnittelut on siltä osin valmiit! Kiitos Anne pitkästä pinnasta lukemattomien muutosten keskellä, ihana oli suunnitella!




Viikonloppuna käytiin laattakaupoilla katselemassa mitä löytyy. Tummanharmaata, mustanharmaata ja puhtaanvalkoista suunnitelmissa... lattiaan tummaa ja seiniin valkoista laattaa, paitsi yksi alakerran kylppärin seinä tulee todennäköisesti tummaan metalliin taittuvalla hopeanharmaalla isolla laatalla. Katselukierroksella löytyi kaikkea kivaa ja mallilaattoja napattiin mukaan, kuvaan ja postailen jossain vaiheessa niitä tännekin. Alakerran laattojen osalta mietintämyssyssä: iso neliön muotoinen laatta vai iso suorakaiteen muotoinen!?! Edellisessä oli isot suorakaiteet ja olin jotenkin automaattisesti ajatellut niitä myös VillaKoiraan, mutta... Valikoimiin olikin tullut paljon isoja neliölaattoja ja viehättävää niissä on ison lattiapinnan osalta se, että ei tule "tiililadontaa" kuten suorakaiteella, vaan neliöt menee ruutuina rivissä, isoilla neliölaatoilla tuo on tosi kivan näköinen. Miettiä ehtii vielä hyvin, onneksi ;), mutta just nyt jos pitäisi päättää, niin iso neliö veisi voiton :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti