Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 4. toukokuuta 2012

Löllöylläripylläri

Löllötilöö ja löl-löl-löllöö... Maatyöt ovat edenneet vauhdilla, mutta ylläripylläri tuli talon länsireunamilla missä maa laskee rajusti ja on niin pehmoista, että kaivuualueen pohja piti kalkita ennen kun paalutusta voidaan tehdä. Ja kun maa on tänään kalkittu, niin paalutus ei voi olla maanantaina, koska maanantaina jatkuu sepelipedin ajo kalkitulle alueelle.




Et silleen, mutta nou hätä tässä kohtaa, koska alunperin paalutusta ajateltiin toukokuun puolivälin jälkeen tapahtuvaksi. Paalutus siirtyy nyt reilulla viikolla. Ensi viikon puoliväliin sen olisi näissä puitteissa realistisesti voinut siirtää, mutta paaluttajilla ei ole ensi viikkoon porukkaa, vaan vasta seuraavalle viikolle. Toki voisi alkaa soitella muita kilpailuttamiamme paalutusfirmoja läpi, mutta ei maksa vaivaa, sillä ei vaikuta kokonaisaikatauluhin, koska perustusurakan aloitus on sovittu toukokuun loppupuolelle Jämerän kanssa. Paalutuksen siirtymisessä on sentään se hyvä puoli, että kaivurilla voi ajella ensi viikollakin miten huvittaa eikä paalutettua aluetta tarvitse varoa salaojituksia tehdessä. :) ...always look on the bright side of life :) !





Naapuritontin ihanat sinivuokot kera viikonlopun toivotusten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti