Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vauhdikkaat maatyöt ja kasa kantoja

Maatyöt etenevät vauhdilla! Kaivuut käynnissä ja höttömaata lähtee kuorma-autoittain vaihtoon. Talon kaivuu saatu oikeaan korkoon ja sepelipedin laitto talon alle alkaa. Olimme varanneet Suomen Runkopalvelun paalutusporukan ensi viikon maanantaille, mutta hommat ovat nyt niin hyvin edenneet, että Nivirakin puolesta paalutuksen olisi voinut tehdä jo tämän viikon perjantaina. Paalutusporukkaa emme siihen kuitenkaan näin nopsaa saa muutettua eli maanantaina sitten sitä hommaa suunnitellusti. Hienoa kun homma etenee! :)



Maatöiden osalta hommaa on teettänyt myös kantojen kaivuu ja maasta repiminen. Tontilla kasvoi tiheään vähän pienempää sekä isoa haapaa (noin 80-100x), joten kantoja tuli yksi kuorma-autollinen. Onneksi kaivuri on tosi iso, muuten kantojen kanssa tuhertamiseen olisi mennyt päivä tolkulla aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti