Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

maanantai 7. toukokuuta 2012

Vauhdin hurmaa ja hanaa!!!

...iloinen fiilis, kun hommat etenee löllöylläristä huolimatta! Raksamittakaavassa ja -aikatauluissa tuntuu, että homma etenee ihan hurjaa kyytiä (lue: hurjan kyydin tarkoittaessa _aikataulussa_  ;)) Löllöt toki sotkivat aikatauluja paalutuksen osalta, mutta paalutus on ensi viikolla ja Nivirakin kanssa sovittiin tänään maatöistä, että homma on ensi viikon loppuun valmis! Jämerältä nimittäin ilmoittivat, että perustusurakka aloitettaisiin viikolla 21 eli kahden viikon päästä ja sehän sopii meille! Eiku hanaa!!! :)



Realismi kuitenkin pelissä mukana, mutta toivotaan, että hommat tosiaan etenevät tuon aikataulun puitteissa eikä turhia ylläreitä tule. Maatöiden osalta urakoitsijan aikatauluarvio on pitänyt toistaiseksi kutinsa, arvio oli kolmisen viikkoa ja töitä on nyt tehty viikko, kun vappu nipisti viime viikolta yhden työpäivän. Myös Jämerän osalta suunnitelma perustusurakan aloituksesta toukokuun lopulla näyttää toteutuvan oikeinkin hyvin. Hyvä, hyvä!

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla. Kiva jäädä seuraamaan teidän projekti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) ! Toivotaan, että raksaprojektit etenevät suotuisasti molemmilla! Kevätaurinkoa!

      Poista