Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Diilattuja lämpöjä, kuumaa hottii ja viileistä viileintä :) !

Huh hellettä olisi ihana sanoa, mutta tämän kesän kelit ei allekirjoittanutta todellakaan pökrytä, lisää lämpöä kiitos!!! Mutta raksalla siivoillessa (rikkoutuneita harkkoja ympäri talon kantaessa "syväkyykky-nosto-ja roudaa kasaan" -menetelmällä olen kohta kuin massakaudenbodarit, heh) ei onneksi palella, kuuma tulee ja juomaa kuluu...





...ja nyt on sitten diilattu lämmöt ja viileet uuteen kotiin :) ! Lämmitysjärjestelmän osalta oli alusta asti selvä, että hankitaan maalämpöpumppu maaviileä-systeemillä. Edellisessä talossa oli sama setti ja kovasti tyytyväisiä oltiin. Talvella oli ihanan lämmintä ja miellyttävää vesikiertoisen lattialämmityksen ansiota ja lämmityskulut kohtuulliset vaikka korkeita sisälämpöjä pidettiinkin pakkaskeleillä, kesällä puolestaan maaviileällä viilennykset erillisellä puhallinkonvektorilla. Kilpailutukset nyt ohi ja soppari tehty. Kilpailutettiin samat firmat kuin edellisessä ja kasa uusia päätyen hinta-laatu-luotettavuusvertailussa jatkamaan yhteistyötä LämpöDiilerin kanssa. Mottona tässä raksassa onkin ollut, että hyvää ei lähdetä vaihtamaan, jos hinnoissa löytyy yhteisymmärrys :) !




Raksa etenee tasaista tahtia. Loistava pystytysporukkamme veikkaili, että kuukauden päästä olisi jo valmista! Hyvä Matti&co ja voi mahtavuutta, jos siihen päästään!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti