Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

torstai 12. heinäkuuta 2012

Siivoushommia ja seinäfiilistelyä

Siivoamista riittää raksalla, rikkoutuneita harkkoja, harkkopakettimuoveja ja muuta rakennusjätettä. Kämppäkodin siivoilut on vähän niin ja näin, sillä kun suuret linjat siivouksessa hoidetaan raksalla, niin pienempiä pölyjä ei kohta edes näe ;). Alla pientä kodinhoitohuoneen ikkunalaudan siivoilua :) !





...rennosti mennään ja hyvä näin, raksalaiffia :D !



Ihanasti oli taas seinät nousseet, yläkerran harkkoa jo viisi varvia pinossa. Hymy huulilla roudailin illalla harkkoja jätekasaan ja tungin roskia jätesäkkiin. Siivouksen jälkeen hypin canonin kanssa ympäri raksaa ja ikkunoista kurkkiessa oli pakko räpsäistä fiilistelykuva alakerran huoneen ikkunasta.



 Pölyä oli paljon, kun mies oli juuri lakaissut harkkosotku lattiolta, mutta valo siiviöiltyi ihanasta yläkerran lattian läpivientiaukosta alas. Kyseinen tila on siis talon pohjoispuolella ja tilan etuosassa mh, sen takaka sauna-kylppäri ja kodinhoitohuone -osasto sekä wc. Näkyvät oviaukot ovat veskin ja khh:n ovet, mh ovi jää aivan vastakkaiseen reunaan sisäseinää.





...suoraa seinää mittailit tai zoomailit sitten mistä suunnasta vain :) !Pystytysurakan osalta oltiin supertakkoja ennen kuin se alkoikaan. Jämerällä pystytysurakka kuuluu soppariin ja toteutuu aliurakointina eri firmojen toimesta. Sen suhteen hyvä näin, että talotoimittajalla on vastuu myös pysytyksestä, niin rakentaja voi valittaa suoraan talotoimittajalle, jos jotain on pielessä ja vastuuttaa talotoimittajan koko projektista tältä osin. No mutta ennen urakan alkamista kieltämättä vähän hirvitti, kun ei tiennyt yhtään mikä porukka hommiin tulee ja mistä päin maailmaa...  Talomyyjämme kyllä vakuutteli, että huonoja porukoita heillä ei ole, mutta jotenkin vaan oltiin tosi skeptisiä tämän suhteen ja vatupassi valmiina odoteltiin ensimmäisiä harkkovarveja nousevaksi ;) . Mutta homma on hoitunut kerrassaan loistavasti ja SP-kivi /Matti Riekin porukka on pystyttänyt harkkoja niin piirun tarkasti kuin vain voi. Jälki on todella siistiä ja tahti kuitenkin reipas! Onneksi sattui näin hyvä tuuri pystytysporukan osalta!!! :)

3 kommenttia:

  1. Joo, ei tosiaan ole mitenkään sanottua, että työn jälki on priimaa. Hienoa, että teille sattui hyvä porukka. Meilläkin kyllä nyt auttaa, että urakoitsija tekee yhteistyötä Passiivikivitalojen kanssa, sillä todennäköisesti ilman tuota yhteistyötä joku toinen urakoitsija olisi liuennut paikalta, eikä yrittänyt edes korjata virheitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, teillä kyllä melkoiset hommat menossa! Ensin huonoa tuuria naapureiden kanssa ja sitten koko muu härdelli... Valtavasti tsemppiä ja onnenkantamoisia loppuprojektiin!!!

      Poista
  2. "suuret linjat siivouksessa hoidetaan raksalla, niin pienempiä pölyjä ei kohta edes näe" Tuo on niin totta. Motivaatiokämppä meinaa olla aika kauhea! Mutta raksalla on paljon kivempi siivoilla, touhuta ja olla. Joka ilta istutaan siellä vielä ainakin tunti raksatöiden päälle ja ollaan vaan. fiilistellään ja nautitaan. Hyvällä fiiliksellä meilläkin, ainakin vielä. Toivottavasti myös jatkossa.

    VastaaPoista