Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tuolit katossa, katto pystyssä! Aurinkoa, kesää ja "raksapiitsit" :D !

Jes, tuolit on katossa ja katto pystyssä ;) !!!





...siis kattotuolien osalta! Mutta ei välttis olis ollut tänään valmis, sillä omien raksahazardien lisäksi pystytysporukan yhden työmiehen olkavarteen tuli lihasrepeämä tänään, kun kattotuolinippu otti yhteen olkapään kanssa... Auts!!! Noh armasraksaaja oli onneksi paikanpäällä tarkoituksena tosin tehdä roilotuksia sähköjä varten, mutta päätyikin sitten hyppäämään kattotuolien nosturikiinnittysapuun, että homma saatiin sujumaan ja valmiiksi tänään. Mitä valmiimpi, sen parempi, että muuttamaan pääsee omaan kotiin, mutta laskua työtunneista tulee perässä ;D !




...nosturi nostaa...näkymää keittiön välitilan ikkunasta.





...katto ja katon tuolit :D !





...nosturi nostaa! Ja sitten rantsuun :))) !!!!!!





Ihanan helteinen päivä oli ja rantsuiltiin lasten kanssa raksan lähistöllä nosturi-ihmettelyjen jälkeen. Biginibabet rannalla :) , mutta laitettakoon siitä osastosta vain ihanainen VillaKoiruuskuva mökiltä ;) ! Kaksi maailman ihaninta karvakasaa (ja talon nimihän ei viittaa tähän rotuun, jos joku ihmettelee :)) odottamassa vesinoutoja tai kavereita uimaan :) ! Hännät heiluu eikä vesi ole yhtään kylmää!!!

Se on kesä, nautitaan!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti