Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Lavashow, vihaiset ampparit ja mustikoita :) !

Raksa etenee hienosti ja osittain lavashown  ;) merkeissä! Harkkolavoja on tyhjentynyt sitä tahtia, että tyrkytetään niitä jo ympäriinsä! Isoja harkkolavoja on yli kolmekymmentä sekä vajaa kymmenen pienempää lavaa normikuljetuksista. Ensi viikolla yläkerran pystytys jatkuu ja lavashow siinä sivussa ;) ! Lavoja siis noudettavissa, jos tarvetta on :) !





Pystytysporukka on tehnyt hyvää tahtia hommia ja alakerta valmistui tällä viikolla. Perjantaina asennettiin välipohjalaatat eli yläkerran lattia on sitten "valmis". Yläkerran ulkoseinien pystytys jatkuu tulevalla viikolla ja rappustenkin pitäisi saapua. Alla kuvakollaasia menneltä viikolta.

VillaKoira viikko sitten/tän viikon alussa,








...ja tänä viikonloppuna, yläkerran "lattia valmis", kuva eteisen ja keittiön suunnalta olkkariin ylös avautuvaan tilaan päin.





Sunnuntaina puusavottaa ja klapiurakkaa tontilla. Aurinko hemmotteli ja mikäs siinä shortseissa ja biksuissa oli klapeja pinotessa, ihan mökkifiilis :) ! Lapsetkin ovat viihtyneet raksalla, kun rakennustelineiden päälle saa superkivat leikit evästelyineen :))) ! Puiden parissa huhkiessa totesimme, että ampparit olivat ehtineet tehdä jo ison pallopesän puupinon päähän. Ei auttanut kuin rikkoa, että saatiin klapiurakkaa eteenpäin, melkoinen kuhina ja kihinä vihaisia amppareita sinkoili rikotusta pesästä - sori ampparit ;) !

Raksajutuista vähän ohi, mutta tänään kesäsateen jälkeisellä metsälenksulla koirien kanssa huomasin, että mustikat ovat kypsyneet :) ! Viikolla olivat vielä raakileita, mutta nyt niin maukkaita! Nam, nautitaan kesästä! :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin huomasin viikonloppuna, että pihalla oli jo kypsiä mustikoita. Nam!

    Hienosti teillä edistyy!

    VastaaPoista
  2. Lavoja piisaa kyllä meilläki. :D Muutenkin niin tutun näköistä, juurihan meillä oltiin tuossa vaiheessa. Ihana huomata kuinka paljon meillä onkin jo edistytty. (Kun tuota matkaa kuitenkin edessä vielä piisaa...)

    VastaaPoista