Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 30. marraskuuta 2012

Dynastiaa, Aaltoa, Lunta ja Robsua!

Viikko ollut melkoinen! Shokkisurusta toivuttu, elämä jatkuu ja ison ikävän kultaavat kauniit muistot Emmistä! Raksalla tapahtunut niin, että ette voi uskoa! Todettava on, että ykkösraksasta opittu ainakin yltiöpäisen tiukka projektinhallinta, suunnittelu ja aikataulutus, jonka ansiosta (sekä ripauksen onnea ja hyvien osaajien!:)) työvaiheiden ja urakoiden muutoksista johtuvia nollatyöpäiviä ei raksalla ole ollut käytännössä yhtään vaan täyttä työtä! Valut kuivuivat aikataulussa, seinien tasoitukset hoituvat hienosti, maalaukset tehty, seinien laatoitukset valmistuivat ja lattiapintojen työstäminen on käynnissä. Ensiviikolla tulee kalustetoimitukset keittiön, khh:n, vessojen ja liukkareiden osalta. Raksan yksi vaihe alkaa olla lopussa ja muutto häämöttää jo horisontissa! Ihanaa! Itsekin huhkittu kovasti hommia raksalla sosiaalinen elämä uhraten, joten kaikki tämä tuntuu vähintäänkin ansaitulta :) ! Ja kaiken lisäksi onneksi tämän päivän lumimyräkkäkaaos ei sotkenut raksahommia, vaan laatoitustyöt jatkuivat koko päivän kuten suunniteltu oli. Hurja päivä ollut maassa, merellä ja ilmassa tänään! Itsekin lapioinut ja kaivanut autoa hangesta sekä auraamattomien ajoväylien jumista ärtyillen, että lunta tulee kerralla koko talveksi... Lumi ja talvi on kuitenkin ihanaa, joten sen kunniaksi ja muistona edellisen kodin ovelta joulukuisen 2010 lumimyräkän kuvia <3 .´





...lunta tulivillaan sekä Dynastian haaste! Viime viikonlopun surun ja murheen siivittämänä laitoin Dynastiaan meiliä, että olen valmis tulemaan nolatuksi sen eteen, että saisin meidän mussuille suruun ja ilahdutukseksi liput lauantain Robinin leffajulkkariin sekä keikalle! Onnekseni puhelua tuli ja sain heittäytyä nolattavaksi :D ! Tosin nolaus oli jälkikäteen ajatellen niin hauska ja kun oma asenne oli "mitä välii, lupaan heittäytyä, kun vaan saan ne liput"! Talvisen lumisen aamun hämärässä joululaulua toiselle koiran lenksuttajalle laulellen ja liput ansaiten, nauratti molempia! Hyvä aamu ja wiiiiiiiiiii \o/ liput voitettu!!! Huomenna suuntana Hartwall Arena ja RobinShow! :)))


http://www.youtube.com/watch?v=QkEt-g9YAe0


Uuden levyn biisi omistettuna vielä meidän Emmille, rakas puuttuva palanen! Ja me, jolla Sy-sy-sydän vielä sykkii vedetään niiiiiiin täpöllä huomenna, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Kiitos lipuista ihana aamun Dynastia-tiimi ja RadioAalto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti