Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

tiistai 13. marraskuuta 2012

Kuivaa, kuumaa ja pakkelia pintaan vielä kolmas kerros...

...juu ja juurikin näin :D ! Sisäilma on varmasti kuivempaa kuin väliaikaisessa kämppäkodissa ja Clas Ohlsonin "minikuivausrumpumallisten" kondensoivien raksakuivainten lisäksi käytössä myös kunnon raksakuivan, joka puhaltaa keräämänsä kostean ilman ilmastointikanavasta suoraan ulos. Lämpöpuhaltimet olleet myös käytössä, mutta nyt kun lattialämmöt ovat päällä, niin lämpöpuhaltimia on vähennetty. Lattiavaluista jo lähemmäs yhdeksän viikkoa ja lattioiden tilanne oikein hyvä ja kuivuneet, seinät puolestaan olleet kuivat jo syyskuun lopulta ja paklaaminen voitiin aloittaa muutama viikko sitten ja...





...seinien tasoitetytöt valmistumassa tämän viikon aikana! Vielä yksi kerros pakkelia pintaan ala- ja yläkertaan, niin yksi osa urakkaa taas takana! Hienoa!




Takkaa polteltu kuivattelun vuoksi, mutta takkafiilistelyyn ei raksalla ole ollut aikaa. Ilon ja edistyksen hippuja on kuitenkin fiilistelty hommien edesteesä ja viikonloppuna saatiinkin ensimmäset sähköpistokkeet autotallin ja teknisentilan puolelle!!! Em. tiloissa tasoitetytöt ja pohjamaalit pintamaaleineet jo valmiit. Miksi tuo tila ensin? Muutetaanko me sinne vai?! No ei :D, mutta väliaikaisen varaston tyhjennyksen ja huonekalujen roudauksen osalta hyvä, että autotalliin voi alkaa kuskata kamaa pikkuhiljaa. Sisällä kuitenkin hommaa riittää kalustetoimituksineen jne. osalta. Raksan valmiusasteen suhteen ykköstila tässä... so cosy...LOL... :D



....lattia sotkussa eikä todellakaan mustanharmaata, mutta muutoin suurimmat linjat kohdallaan ja koti tältä osin positiivisesti ajatellen suht valmis :))) !!! Ihanaa!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti