Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

maanantai 19. marraskuuta 2012

Juhlamallille kyytiä!

Raksalla tapahtuu nyt semmoista vauhtia, että en ehdi postata saatika kuvata, mutta haittaaks se?! Ei, pääasia, että tapahtuu! :)

"Juhlamalli"-raksaovemme sai tänään kyytiä sivuikkunan ja ulko-oven tieltä. Raksaovi oli ystäviltä perintönä saatu ja hienoja fiilistelyjä liittyi siihen kun ovea rahdattiin ja päästiin vihdoinkin asentamaan. Käytössä kulunut ja karmeaksi kulahtanut, mutta edelleen toimiva ja nyt saadaan luopua siitä, jes! :) Aivan järjettömän ihanaa, että ollaan jo tässä vaiheessa! Zoomailin parit uudet kuvat raksalla käydessä illalla, mutta en nyt niitä tähän hekumointiin jaksa kamerasta siirrellä, vaan postailen ulko-ovesta ihan erikseen. Poistuvan hyvin palvelleen juhlamalliovemme ;) kunniaksi prinsessakuvaa ponivaloista murun oman lauantaisen stailauksen tuloksena.Vihdoinkin löytyi talvivalot, jotka mama hyväksyi, vilkevälkettä toivottu huoneisiin jo muutaman vuoden ;). Nämä eivät vilku, mutta heppateema ajaa sen yli onneksi myös mussuilla.




...ja se juhlaovi odottelee noutajansa onnellisena, niin pääsee taas hyötykäyttöön! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti