Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

torstai 8. marraskuuta 2012

Marraskuun tunnelmia

Kuukausi on vaihtunut uuteen ja raksan tahti vaan kiihtyy! Sisäseinien ja -katon tasoitetyöt joiltain osin raksaa jo valmiit ja mies kävi pohjamaalaamassa autotallin seinät ja katon tänään illalla. Tekninen tila on myös lattialaatoituksen ja maalämpöpumpun asennuksen osalta valmis, enää maalämpöpumpun sähkökytkennät ja LämpöDiilerin asennukset, niin Nibe saa alkaa keräilemään maasta lämpöä :) ! Alla olevasta kuvasta puuttuu "reaaliaikaiseen kuvaan" verrattuna lattiasaumojen lisäksi se Nibe, mutta kuvaajalla on ollut muuta puuhaa ;) !





Seinien laatoitustyöt kylppäri-sauna-wc -osastoilla ovat myös käynnistymässä. Laatat on ostettu ja luottolaatoittajamme Harri oli tänään tekemässä vesieristeitä kosteisiin tiloihin. Seinälaattiojen väreinä ihanaa valkoista ja mustanharmaata! VillaKoiran lattoiden laatoitukset alkavat seinien jälkeen, lattialaattojen värinä mustanharmaan sävyt. Myös kalustetoimitusten osalta mittakäynnit takana ja toimitukset sovittu, mutta niistä myöhemmin. Mainittakoon vain, että Sari Ruuska on tehnyt jälleen kerran niin huolesta työtä suunnitelmien osalta, että ei voi kuin olla tyytyväinen tässä kohtaa! Hengästyttävää tahtia mennään, mutta katse horisonttiin, siellä se muutto jo häämöttää jossain!





Vauhdista huolimatta kuvassa marraskuun alun rauhaisaa tunnelmaa lenkiltä <3 ! Rentouttavaa!!!

6 kommenttia:

  1. Horisontissa se häämöttää ja hengästyttää. Kuvaa hyvin! Meilläkin on nibe ja ainakin vielä toiminut ok. vastuksella on käynyt vissiin vain silloin kun laitettiin pois päältä 2vrk:ksi porausta varten ja sitten kova 35 kierto päälle. Tsemppiä loppuun asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tsempataan! :) Juu, Nibe on hyvä, edellisessä talossa oli myös ja toimi hyvin, vastuksille ei mennyt kertaakaa meidän aikana, ei edes niinä kahtena tulipalopakkastalvena pari vuotta sitten. Ihanaa viikonloppua! :)

      Poista
  2. Joko teillä lattiavalut on kuivunu, jos lattioita jo alatte laatoittamaan? Meillä kun ei ole vieläkään täysin kuivat, ei sillä että vielä lattioiden kimppuun hengen hätää olisikaan. :) Seinät jo sais laatoittaa, mutta joudutaan laattoja odottamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seinät olleet jo pitkään kuivat, kun tasoitetyötkin päästiin aloittamaan. Seinien laatoituksien aloittelua siis ensi viikolla, lattiat sitten seuraavaksi, mutta ei tarkoita, että ensi tai seuraavalla viikolla, vaan joulukuun alukuun menee ihan laatoittajankin aikataulujen puitteissa. Lattiapinnat kuivuneet, mutta saavat siis vielä kuivua rauhassa lisää. Onko teilläkin lämpöpuhaltimet ja kuivurit käytössä? Takkaa polteltu myös. Meillä ajatus muutosta motivoi kovasti, kohta vuosi asuttu väliaikaisessa ja ihana olisi omaan kotiin talven mittaan päästä :)!

      Poista
  3. Lattialämmitys ja kuivain. Seinät on kuivat, mutta tasotemies ehtii varmaan vasta joulukuun puolella, joten ennen sitä tehdään märkätiloja.
    Me on jo reilu vuosi asuttu väliaikaisesti, joten tiedän tunteen. :) Mutta valmistuu sitä mukaa kuin valmistuu. Toisaalta tuntuu niin epätodelliselta vieläki, että täälläkö sitä sitte kohta asutaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, valmistuu, kun valmistuu, tiettyjä juttuja ei pysty nopeuttamaan sitten millään. Hommathan jatkuu toki muutokin jälkeen, mutta on se vaan iso juttu, kun suurin urakka on sitten jo takana :) ! Sitä odotellessa ;) !

      Poista