Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 16. marraskuuta 2012

Kaide & paint

Porraskaiteen ja yläaulan kaiteiden suunnittelukuvat tulleet ja näyttää siltä mitä pitikin! :) Aiemmasta postauksessa löytyy kaidetolppien ja käsijohteen väri mallipalassa, mattamustaa metallia. Kaidelasi kirkasta lasia.






Toivotaan, että karvakorvat eivät innostu lasien nuuskuttelusta ;)! Lasien puhtaana pito mietitytti valinnoissa, mutta haluttiin kuitenkin kaiteet avoimiksi, joten näillä mennään! :)






Yläkerrassa kaidetta tulee korkean tilan reunaan olohuoneeseen päin sekä rappusten aukon ympäri. Kaidetoimitukset on sovittu joulukuun puoliväliin. Ihanaa, kun sisätyöt ovat jo tässä vaiheessa, mutta on niitä hommiakin tehty ihan ansaitusti ja yhteistyökumppaneiden suhteen pidetty myös tarkkaa aikataulutusta ;)!






Viikonlopun ja ensi viikon ohjelmassa 500m2 maalausta x3. Tasoitetyöt valmiit, joten seinien ja katon pohjamaalaukset alkakoon ja siihen vielä pintamaalit pariin kertaan päälle! ;)  Kopotikopotikopsis ja täyttä laukkaa eteenpäin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti