Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

lauantai 17. marraskuuta 2012

Just hear those sleigh bells jingling, ring-ting-tingling to...

...come on it`s lovely weather for a sleigh ride together with you! The snow is fallin´and friends are callin´ "you-who" come on it´s lovely weather for a sleigh ride together with you!






Voihan ihanuus mitkä jouluvalot!!! Löysin Norpan blogista näistä kuvan ja oli aivan pakko saada muruille ponivalot <3 ! Siis kerrassaan ihanat! Kaiken raksatohinan keskellä en olisi uskonut, että lähden säntäilemään jouluvalojen perään, mutta oi katsokaa nyt näitä, eihän tässä vaihtoehtoja ollut! Kiitos Airam, heppahullu kiittää asiallisista uutuksista tuikituiki-rintamalla ;) ! Nyt on prinsessoilla ihanat valot huoneissaan ja mamakin niin tykkää! Talvea, joulua ja muuttoa odotellen ja ponivaloja fiilistellen! Valoisaa ihanaa lauantaita!

...Giddy-up let´s go, let´s look at the snow were riding in a wonderland of snow. Giddy-up it´s grand, just holding your hand were gliding along with a song or a wintery fairy land.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti