Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

maanantai 20. helmikuuta 2012

Due date 19.4.2012!

Rakennuslupahakemus jätettiin tänään kaupungille! Jihuu!!! Suunniteltiin taloa rauhassa ja kaikella antaumuksella tontin ostosta eli elokuun lopusta 2011 asti. Piirroksia käännettiin ja väännettiin moneen otteeseen haaveiden, toiveiden, rakennusoikeuden rajoitteiden, realismin ja "näistä ei ainakaan luovuta" -juttujen puitteissa. Tuloksena toivomaamme valoa, avaruutta ja jatkuvaa tilaa, käytännöllisyydellä ja VillaKoiramaisella "less is more" -kodikkuudella höystettynä. Puolitoista viikkoa sitten tehtiin talotoimittajapäätös ja rypistettiin kunnon loppukiri. Arkkitehtimme sai perjantaina valmiiksi viimeiset lupakuvat (edellisiin tehtiin pieniä muutoksia talotoimittajavalinnan jälkeen) ja tänään aamulla mies haki Jämerältä rakennuslupakuvalakanat ennen kun vastaavan mestarin kanssa menivät lupahakemusta jättämään. Kolmet naapureiden kuulemiset ehdittiin hoitaa viikonlopun aikana 17.2. päivätyillä virallisilla rakennuslupakuvavedoksilla. Kahdet kuulemiset on vielä tekemättä, mutta ne hoidetaan tällä viikolla ja täydennetään hakemusta sitten siltä osin. Todella hienoa, että kaikki saatiin sujuvasti "pakettiin" ja hakemus on nyt sisällä. Ja meidän "tummanmudanharmaa" RR23 kattokin meni läpi :), oi ihanuutta! Taloprojektikin on toistaikseksi aikataulussa ja keväälle suunniteltu perustusurakka onnistuu näissä puitteissa ajallaan. Hyvä, hyvä!!!

Rakennuslupahakemuksen due date on 19.4.2012, VillaKoira aka VillaLoveKoira ;)!



...ja vaikka sanotaan, että "se kolmas talo on sitten vasta se hyvä talo, ykkönen ja kakkonen pelkkää harjoittelua", niin uskoa täytyy, että tämä poikkeus vahvistaa säännön! Ihana VillaKoira!

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, onneksi olkoon! :)

    Ja kyllä, poikkeus vahvistaa säännön. Olkoon kakkonen ykkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) !
      Juu, ykkönen ihan ehdottomasti (ja kakkonen ja kolmonen samaan aikaan ;))) ! <3 VillaKoira <3

      Poista