Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 17. helmikuuta 2012

Täyttä laukkaa rakennuslupia kohti!

..ja eteenpäin niin, että perävalot vilkkuu :)))!

(murumussu 2011)

Kiireellä mennään ja täyttä laukkaa! JESJESJES, arkkitehtimme sai vihoviimeiset lupakuvaversiot valmiiksi tänään viikko sitten tehtyjen viimeisten muutosten jälkeen. Projektiin tuli rutkasti vauhtia, kun lupien jättöä alettiin kiirehtimään talotoimittajapäätöksen myötä reilu viikko sitten. Talopäätöksemme jälkeen meidän luottorakennusmestari edellisestä talosta ja myös nykyisen projektimme vastaava mestari Veikko Sarkkinen pisti hommaan omalta osaltaan lisää vipinää ja varasi kaupungin lupatarkastajalle ajan tulevalle maanantaille. Mahtavan nopeaa toimintaa, hyvä Veikko!!! Ei VillaKoiran poppookaan hitaasti etene, mutta kieltämättä talon suunnitteluvaiheessa on himmailtu hitusen pitkään alkuperäiseen suunnitelmaan peilaten, mutta se sallittakoon, jos tää olis se viimeinen talo ;). Tavallaan myös vähän haikea olo arkkitehtisuunnitteluprosessin päättyessä, koska on ollut aivan mahtavan ihanaa suunnitella taloa omien piirrosten ja toiveiden mukaan yhdessä Annen kanssa! Ihanan VillaKoiran piirsit meille, kiitos!

Kuvat ja muut paprut on nyt viikon aikana saatu maantaita varten valmiiksi, mutta naapureiden kuulemisien suhteen ei ehkä valmista tule viikonlopun aikana, mutta hoidellaan viikonloppuna se mitä pystyy ja ensi viikolla täydennetään lupahakemusta puuttuvin osin. Espoossa kuitenkin tuo lupaprosessi venyy, joten kuulemiset ehtii täydentää odottelun alkuviikkoina. Oi että, niin mahtavaa, jos hakemus todellakin saadaan sisälle jo maanataina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti