Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Lupaus keväästä - aurinkoa ja vaniljainen taivas!

Kevät tulee, IHANAA!!! Kuva räpsäisty ennen auringonlaskua motivaatiokämpän keittiön ikkunasta - suloinen vanilla sky! Kevättä ja valoa kohti menään!!! Jos motivaatiokämpästä jotain kaipaamaan jää, niin se on tämä, auringon noususta auringon laskuun keittiön ikkunasta kaunis metsämaisema ja koirien lenksumaastot suoraan ovelta!




...mutta onneksi olkkarin ikkunasta sitten saakin tuijottaa viereisen talon seinää suht liki, joten liian mukavuuden haluisiksi ei käydä maiseman suhteen ;) !

Ihanien auringonsäteiden kutkutuksen myötä kamera rupesi huhuilemaan aamulla, joten ylös, ulos ja lenksulle! No mutta, kun iskin lumikengät jalkaan ja lähdin kameralaukku selässä keikkuen koirien kanssa lumikenkälenkille, niin...



 ...taivas alkoi pilveillä, pöh! No mutta, kunnon lenksu tuli tehtyä ja muutama koirakuva räpäsäistyä. 





Iltapäivällä suunnattiin tyttöjen kanssa isiä kannustamaan salibandymatsiin, kun peli oli lähellä Esport Arenalla.  Murut kannustivat isiä kovasti, mutta silmää kauneudelle löytyi pelissäkin, neidit rankkasivat pelin kauneimmman mailan ja parhaimmat näköiset kengät :) ! Lojaliteetit pelasi ;) , sillä isi oli molemmissa ykkönen ja kakkosena ”jos isiä ei lasketa kategoriassa” yhden pelikaverin kiiltävän hopeinen maila ja toisen kultaviiruiset kengät! Että MO vaan ;) sekä OMG ja LOL Räppääjän Viileän Venlan stailiin, vieläkin soi biisit päässä perjantaisen leffaillan jälkeen ;)! Viikonloput on parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti