Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

tiistai 14. helmikuuta 2012

Voihan blogi!!!

No just joo, aloittelijan säätöä ja *argh* ! Ei ole mun hermorakenteelle suunniteltu nämä blogin muokkailut muuten kuin peruspostausten osalta ;) ! Joten auttakaa ken tietää miten yläindeksiin saa lisättyä "välilehtiä"??? Olisi tarkoitus laittaa 3D-kuvia talosta omalle sivulle, projektissa mukana olevien tietoja omalle välilehdelle jnejnejne... koitin gadgetien kautta toiminto: "sivut", mutta ei anna laittaa kuin yhden "välilehti"-sivun eikä siihenkään mitään kirjoitella, just GREAT! Toivottavasti joku osaa jelpata, tai noh jos ei, niin säästytte ainakin niiltä 3D-kuvilta ja vähän muultakin ;) ! No mutta, ässänä hihassa meidän parempi puolisko tekniikan suhteen ;), jolla just menossa rakennuslupa-asiakirjojen rustaaminen, eli blogin gadgetit saa munkin puolesta odotella vaikka maailman tapppiin rakennuslupapaprujen rinnalla ;D. Jesjesjes, rakennuslupahommeleita kohti mennään hirmu kyytiä!!!

4 kommenttia:

  1. Mä en ole laittanut omiani gadgetin kautta vaan siinä kokonais-layoutissa missä on koko sivun rakenne, on myös kohta "sivut" (mulla se näkyy gadget-palstan yläpuolella) ja sieltä "muokkaa". Auttaako yhtään?

    Haluaa nähdä kuvat! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti auta, mutta kiitos kovasti kuitenkin :) ! Mun layoutissa ei ole "sivut" kohtaa valmiina ollenkaan, vaikka blogin perusmalli on mielestäni sama, kuin sinun sivuilla on. Layoutissa on valmiina pelkkiä gadgetteja ja sitä kautta löytyy "sivut" valinta, mutta siitä ei tule indeksejä, eikä saa kuin yhden "sivu-nimen", jonka heittää blogiin tekstinä. Eli sivua ei oikeasti tule, pelkkä tekstilinkki, josta heittää pääsivulle - outoa! Tosi helppokäyttöinen tämä on muuten ollut ja nopsasti olen saanut lisäiltyä juttuja tätä ennen. Mut kokeilen vielä, pakkohan sen on jotenkin tonne tulla... tai sitten mies saa vilkaista, tosin ei ole tätä yhtään käyttänyt, mut pähkitään sit yhdessä :).

      Poista
    2. Hei Anu! Sain "sivut" toimimaan ja laitan kuvia lähiaikoina tai lähiviikkoina sinne. Ihan uusimpia 3D -kuvia ei nimittäin ole viimeisten tekemiemme muutosten vuoksi. Arkkitehtimme jäi perjantaina lomalle ja kaikessa kiireessä puristi nuo lupakuvat valmiiksi. Mutta kunhan hän palailee lomilta parin viikon päästä, niin saamme uudet 3D:t eli laitan sitten kerralla kaikki tai jos en malta, niin laitan väliaikaiset sinne. Katsotaan ;).

      Poista
  2. Joo, joku käpy siellä "sivut"-osiossa on, joten setvitään sitä vielä... Jos ei toimi, niin ei toimi ja lataan sit kuvia tonne tekstin sekaan. Mutta mies tekaisi blogiin kivan uuden etusivukuvan tuossa samalla ja ai kun näyttääkin kivalta :), kiitos!

    VastaaPoista