Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kaava määrää...

Kaavamääräyksiä:
* julkisivu vaalea
* ruskea harjakatto
* rakennusmateriaali vapaa.

No, tuon katon värin osalta kirjoittelinkin jo aiemmin, että tummanharmaa Ruukki Classic RR23 on ollut suunitelmissa ja toiveissa. Myös naapuritaloissa on tummanharmaata kattoa, mutta alueen uusi kaava määräilee toista... Ympäristöön vedoten ajateltiin siis tuota tummanharmaata viedä eteenpäin. Asiaa on setvitty lupa-arkkitehdin ja kaava-arkkitehdin kanssa ja "tummanmudanharmaalle" katolle tuli tammikuussa vihreää valoa. No nyt kun rakennuslupahakemuksen jättö lähestyy kovaa kyytiä ja lupakuvat ovat valmiit, niin lupa-arkkitehti kyselikin tuosta kattoasiasta tänään meilillä tarkennuksia, *huoh*. Ja asian kun piti olla jo "selvä"! No meilikeskustelut ovat onneksi tallessa ja kaava-arkkitehdille siis käy tuo "tummamuta" katon väriksi. Anskattoo siis mitä kattoo aletaan kattoo, kato kattoo tummanharmaata vai tummanruskeeta?! Peukut pystyyn!!!

Mies tekaisi kivan uuden etusivukuvan, josta näkyy jo enemmän vilausta VillaKoirasta. Kunhan saadaan "sivut"/blogin välilehdet jollain konstilla esille (gadgetin kautta ei toimi "sivut" ja vinkkejä otetaan vastaan), niin laittelen lisää kuvia. :)

2 kommenttia:

  1. Välilehdistä... olethan laittanut sieltä "hallintapaneelin" kohdasta "Sivut" asetuksen "Näytä sivut muodossa: Ylävälilehdet"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, mutta ;)... Hallintapaneelin sivulla ei ole "sivu" tai "sivut" -valikkoa, mutta sieltä pääsee "ulkoasu" -valikkoon, josta gadgetin kautta "sivut" osioon ja voi valita "sivut", jotka ei siis toimi. Klikkailin hallintapaneelin kautta myös asetukset -valikoon ja tarkistin kohdat, mutta sielläkään ei ole "sivut" valintaa eikä "ylävälilehti" mainintoja. Kävin myös suunnittelutyökalussa, mutta siellä välilehtien osalta ainoa juttu oli taustavärin valinta. Mietin jo sitä, että oonko voinut aloitus vaiheessa poistaa vahingossa ne, jos ne siis pitäisi olla, mutta ei kuitenkaan ole. Anu kun kirjoitti, että hänellä "sivut" näkyivät "ulkoasu" sivulla otsikon alla automaattisesti. Voihan blogi sentään ;)!

      Poista